Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nihayet Trofe Sinarit Avı.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Ellerinize sağlık.Çok yakışıklı bir trofe almışsınız.Daha nicelerini dilerim.Sevgilerimle
Teşekkür ederim Tahir abi.Siz ustalarımızın beğenisine nail olmak ayrıbir keyif.Muhteşem avlarınız,yorumlarınız bizler için inanılmaz kıymetli.Kısmetiniz bol olsun.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
kutlarım Erdal ...bunu bir başlangıç olarak kabul ediyoruz,,senden daha çok av raporları geleceğine inanıyorum...güzel sinoların ve kuzuların devamını dilerim...
Çok teşekkür ederim Bülent abi.İnşallah devamıda başladığımız gibi keyifli olur.Yeni sezonda hepimizin kısmeti açık olsun.:)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi ne kadar ciddi ve önemli hazırlıklar yaptığını yakınen biliyorum,emeğinin karşılığını almana çook sevindim,sinonun maşallahı var.daha iyilerini diliyorum sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun en kısa zamanda görüşmek üzere..rastgelsin..:)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi ne kadar ciddi ve önemli hazırlıklar yaptığını yakınen biliyorum,emeğinin karşılığını almana çook sevindim,sinonun maşallahı var.daha iyilerini diliyorum sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun en kısa zamanda görüşmek üzere..rastgelsin..:)

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Erdal Abi trofeyi sonunda gözünden vurmussun valla :):):)

Adı
Ahmet ESGİ
Tebrikler Erdal,

Bende 3 gündür denizdeydim.Elimiz boş döndük,meğerki sebebi varmış,bize bırakmamışsınki.
Yaşadığın heyecanı paylaşıyor,devamını diliyorum.
Rast Gelsin!!!