Surffishing
Daimi Üye
Teşekkür ederim Ahmet bey,beğenmenize sevindim.Keyifli avlarınız daim olsun.Tebrikler,güzel bi sino,avların daim olsun..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Ahmet bey,beğenmenize sevindim.Keyifli avlarınız daim olsun.Tebrikler,güzel bi sino,avların daim olsun..
Teşekkür ederim Tahir abi.Siz ustalarımızın beğenisine nail olmak ayrıbir keyif.Muhteşem avlarınız,yorumlarınız bizler için inanılmaz kıymetli.Kısmetiniz bol olsun.Ellerinize sağlık.Çok yakışıklı bir trofe almışsınız.Daha nicelerini dilerim.Sevgilerimle
Eyvallah abim,sağolasın.İki adım yerdesin birtürlü gidemedik beraber.Bu sefer planı sen yap.Sevgili Kardeşim Erdal, Olay budur, Tebrik ederim... Çok yakışmışsınız birbirnize devamını dilerim...![]()
Sinancım çok teşekkür ederim.İnşallah daha iyileri kısmetin olur.Tebrik ederim Erdal abi çok güzel bir av olmuş devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim Bülent abi.İnşallah devamıda başladığımız gibi keyifli olur.Yeni sezonda hepimizin kısmeti açık olsun.kutlarım Erdal ...bunu bir başlangıç olarak kabul ediyoruz,,senden daha çok av raporları geleceğine inanıyorum...güzel sinoların ve kuzuların devamını dilerim...
Teşekkür ederim Ali abi.Yakında çayını içmek için sendeyim.Maşallah erdalcım harika bir balık devamını dilerim.Selamlar.