Surffishing
Daimi Üye
Teşekkür ederim Evren.Daha iyileri kısmetin olur inşallah.Tebrikler avların daim olsun abi,rastgele
Birde şu senin karagözlerden avlayabilsek tadından yenmeyecek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Evren.Daha iyileri kısmetin olur inşallah.Tebrikler avların daim olsun abi,rastgele
Ersin çok teşekkür ederim,beğenmene sevindim.Daha iyileri hepimize rasgelir inşallah.Erdal Abi, harika bir av olmuş, tebrik ederim. En kötü avın böyle olsun![]()
Çok teşekkür ederim Cahit abi.Sizler gibi ustalarımızın sayesinde birşeyler öğreniyor ve şansında yardımıyla mutlu oluyoruz.Harika avlarınızın devammını dilerim.Tebrikler sevgili Erdal.Sana yakışan bir av olmuş.Bu muhteşem avların daim olsun.Sağlıcakla kal..
Çok teşekkür ederim Selahattin.Tebirkler Erdal abi bunu da çözdün ya artık azimle insan herşeyi yaparmış ellerine sağlık daha nicelerine rastgelsin![]()
Çok teşekkür ederim Yaşar abi.Hakkaten seninle 2 kez görüştük ve sonrasında keyifli avlar yaptım.İrtibatı kesmeyelim,birlikte arayalım kısmetimizi..Erdalcım tebrikler. 1 Hafta önce beni görünce şansın açıldı tabi. Maşallah, devamı rastgelsin.
Sevgiler.
Teşekkürler Ufuk bey.Dileğinize can-ı gönülden katılıyor ve herkese nasip olmasını diliyorum.Tebrikler Erdal bey. Botunuzu güle güle kullanın. İnşallah hep böyle trofe roporları nasip olur. Erdal bey avlağınızı sormuyorum ama bu trofe nereden bilgilendirirseniz sevinirim.İyi gün dileklerimle .
Ufuk YÜCESOY
Teşekkür ederim Fatih,beğenmene sevindim.Daha iyileri kısmetin olsun.tebrikler Erdal abi, çok güzel balık afiyet olsun..
Çok teşekkür ederim Oktay.Daha iyileri hepimize rasgelir inşallah.Tebrikler Erdal abi, Daha iyileri nasip olur inşallah.
Balığı tekneye alınca dedimki;Bak şimdi Hamdi olaydı ortadan bölerdikHatırlatma Erdal![]()
Teşekkür ederim Mehmet.Daha iyileri oltana rasgelir inşallah.sezonun başladığı iyi olmuş rastgele
![]()