Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nihayet Trofe Sinarit Avı.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler sevgili Erdal.Sana yakışan bir av olmuş.Bu muhteşem avların daim olsun.Sağlıcakla kal..
Çok teşekkür ederim Cahit abi.Sizler gibi ustalarımızın sayesinde birşeyler öğreniyor ve şansında yardımıyla mutlu oluyoruz.Harika avlarınızın devammını dilerim.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebirkler Erdal abi bunu da çözdün ya artık azimle insan herşeyi yaparmış ellerine sağlık daha nicelerine rastgelsin:)
Çok teşekkür ederim Selahattin.:)

Henüz yolun başındayız ve zamanla daha iyi olacağı umudunu taşıyorum..İnşallah daha iyileri hepimize rasgelir.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Erdalcım tebrikler. 1 Hafta önce beni görünce şansın açıldı tabi. Maşallah, devamı rastgelsin.

Sevgiler.
Çok teşekkür ederim Yaşar abi.Hakkaten seninle 2 kez görüştük ve sonrasında keyifli avlar yaptım.İrtibatı kesmeyelim,birlikte arayalım kısmetimizi..:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler Erdal bey. Botunuzu güle güle kullanın. İnşallah hep böyle trofe roporları nasip olur. Erdal bey avlağınızı sormuyorum ama bu trofe nereden bilgilendirirseniz sevinirim.İyi gün dileklerimle .
Ufuk YÜCESOY
Teşekkürler Ufuk bey.Dileğinize can-ı gönülden katılıyor ve herkese nasip olmasını diliyorum.
Botu Dikiliden suya indirdik.Güneye 30 metreleri takip ederek sırtı yaptık.Bölgeyi net bilmiyorum ancak 30 metre derinliğin kıyıya yaklaştığı,dibin parça kayalık olduğu bir bölgede 600 metre çaplı daire çizerken balığı aldık.:)