Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÖDÜL

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
O kadar yol katetmeye değmiş.
Balığında en güzelini almışsın.
Ellerine sağlık.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Güzelim doğanın içinde keyifle yapılmış bir av.Tebrik ederim,keyfiniz daim olsun.:)

İzinde Bolunun Seben ilçesinden yaylalara çıkarken bir derede mola verdik.İnanılmaz berrak ve buz gibi bir suydu.Gölgeye oturup hareket etmeyince 15-20cm balıklar gördüm ve bunlar alabalıktır deyip yanımdaki sahtelerle şansımı denedim.Sonuç; Alabalıkların ezici zaferi..:)
Dereden bir kare

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
harika kareler,
bizi oralara götürdünüz,
tebrik ederim
Teşekkür ederim.Aslında araziye dair çok resim koymadım -koymak istemedim-çünkü coğrafi yapı yer tespitinde kullanılabiliyor istemeden türe zarar vermek bize göre değil.Eğer arazi resimlerini de eklesem gerçek bir cennet olduğunu görürdünüz.,ama kendimi koruma yükümlülüğü altında hissetmekteyim.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Güzelim doğanın içinde keyifle yapılmış bir av.Tebrik ederim,keyfiniz daim olsun.:)

İzinde Bolunun Seben ilçesinden yaylalara çıkarken bir derede mola verdik.İnanılmaz berrak ve buz gibi bir suydu.Gölgeye oturup hareket etmeyince 15-20cm balıklar gördüm ve bunlar alabalıktır deyip yanımdaki sahtelerle şansımı denedim.Sonuç; Alabalıkların ezici zaferi..:)
Dereden bir kare

Ah be Erdal keşke uluşabileceğimiz bir telefon numarası olsa idi.Tutardık beraber bsir delikanlı,Harika bir su,oradan alabalıksız dönülmemeli,Seben'i hiç görmedim ama Anadolu Leoparına olan tutkum dolayısıyla coğrafyanın mükemmelliğini teorik olarak bilmekteyim.Sana özelden telefon numaralarımı göndereceğim benzer bir durumda mümkün olur ise görüşelim.Sevgiyle.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Tebrik ederim abi çok güzel bir alabalık.
Teşekkürler Enes ,
Sen de harika balıklar tutmuşsun.Ama ricam sayıyı asla çok tutma,çok var olması hep olacağı anlamına gelmiyor.Bu balığımız çok yavaş çoğalmakta,o yüzden bizlerin akil davranma mecburiyeti var.Sevgiyle.

enes183

Üye
Adı
Enes DURU
Murat abicim limitleri hiçbir zaman aşmıyorum , bazen hepsini salıyorum ancak köyden bazı tanıdıklarımın günde 300 alabalık tuttuğunu duydum ve çok üzüldüm. bu şekilde devam ederse derenin sonu kötü olur. zaten HES(Hidro Elektrik Santral) yapmayı planlıyorlar belkide 2 - 3 sene içerisinde derenin suyunuda keserler :(