Murat BİLGE
Daimi Üye
O kadar yol katetmeye değmiş.
Balığında en güzelini almışsın.
Ellerine sağlık.
Ellerine sağlık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teşekkür ederim.Aslında araziye dair çok resim koymadım -koymak istemedim-çünkü coğrafi yapı yer tespitinde kullanılabiliyor istemeden türe zarar vermek bize göre değil.Eğer arazi resimlerini de eklesem gerçek bir cennet olduğunu görürdünüz.,ama kendimi koruma yükümlülüğü altında hissetmekteyim.harika kareler,
bizi oralara götürdünüz,
tebrik ederim
Ah be Erdal keşke uluşabileceğimiz bir telefon numarası olsa idi.Tutardık beraber bsir delikanlı,Harika bir su,oradan alabalıksız dönülmemeli,Seben'i hiç görmedim ama Anadolu Leoparına olan tutkum dolayısıyla coğrafyanın mükemmelliğini teorik olarak bilmekteyim.Sana özelden telefon numaralarımı göndereceğim benzer bir durumda mümkün olur ise görüşelim.Sevgiyle.Güzelim doğanın içinde keyifle yapılmış bir av.Tebrik ederim,keyfiniz daim olsun.
İzinde Bolunun Seben ilçesinden yaylalara çıkarken bir derede mola verdik.İnanılmaz berrak ve buz gibi bir suydu.Gölgeye oturup hareket etmeyince 15-20cm balıklar gördüm ve bunlar alabalıktır deyip yanımdaki sahtelerle şansımı denedim.Sonuç; Alabalıkların ezici zaferi..
Dereden bir kare
![]()
Teşekkürler Enes ,Tebrik ederim abi çok güzel bir alabalık.
Teşekkürler Adaşım daha güzelleri sana nasip olsun.Rastgelsin.O kadar yol katetmeye değmiş.
Ellerine sağlık.