Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÖDÜL

labrax

Aktif Üye
Adı
c.cömert
Tebrikler Murat agabey. Çok cengaver bir genç e benziyor. keyfiniz daim olsum.

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Sizin resim çekme tekniğiniz kesinlikle çok güzel. Ellerinize sağlık. Güzel raporlarınızın aynı hızda devamını dilerim. Hep rastgelsin.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Murat abi tebrikler, Resim olayı sanırım olmamış:) raporuna birde resim ekleyebilseydin dadından yinmiyekti:)
Teşekkür ederim Oktay,Resimleri de yükleyebildim.Ama pek beceremiyorum bu teknik işleri,öğreneceğiz artık yavaş yavaş,sevgiyle.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
tebrik ederim abi çok güzel bir av olmuş. güzelim yurdumuzun güzelliklerini görmüş ve yaşamışsın gittiğine değmiş. yanında olmak varmış. avlarının devamını dilerim.
Sinan kolayı var.Giderken memlekete bir yol uğrayıverirsin.Birlikte olta atarız.Ziyadesiyle memnun olurum.yurdumuz bir cennet ama biz biraz müsrif davranmaktayız.Sevgiyle.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
merhaba :)
gercektende güzel balık,hemde balıgın kralı... o balık ele alındıgında elden nasılda yağ gibi kaydıgını iyi bilirim,yüksek zirvelerde soguk suların kuvvetli akıntılı bol oksijenli sularının hükümdarı. tebrikler
Çok güzel ve öz odlarak anlattığınıza göre var bir aşinalık o halde dileğim daha iyilerini avlaman.rastgelsin.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Murat Bey,çok güzel bir kırmızı benekli.Tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim Emre,
Evet güzel balık keşke serpme ve dinamit ile katliam yapanlar olmasaydı da yasal limit 3 adedi gönül rahatlığı ile alabilse idik.Ama dereler baskı altında o yüzden 1 taneden fazlasını pek almıyoruz.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Kovalayan hakeder,hakeden de ödülünü alır
harika alabalık avın daim olsun rastgele........
Teşekkürler Turan,
Avlanmak eyleminin özü mücadeledir.Aksi düşünülemez,ama bir ölçüde de durabilmek gerekir.Zor olan da budur.Daha iyilearini avlamanı dilerim.Sevgiyle.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Tebrikler Murat
Ala' da manzaralar da harika.
Gerçekten de peşinden koşulmaya değer bir balık Alabalık.
Ondaki güzelliği ben başka hiçbir balıkta görmedim.

Fotoğraf yüklemenin kolay ve hızlı bir yolu imzamda var Murat.
Bir incele istersen.
Sevgili dostum,Çok teşekkür ederim.
Pek çok balıkta pek çok renk ve şekli gördüm.Hatta daha güzel renkler taşıyan balıklar da gördüm.Ama alabalık gibi bir balığı henüz ben de görmedim.Bu noktada senin gibi düşünmekteyim.Bu bir sır.Biraz yaratılış gizli içinde öyle ki bir balığın deseni bir başkasını tutmadığı gibi bir derenin üst kesimlerinde yaşayanlar ile daha aşağıda yaşayanlar arasında bile farklılık olmakta.Bu da biraz daha çekici kılıyor olayı,Fotoğraf konusuna gelince biliyorsun ben geçmişten beri teknik işlerde yeterli değilim.Bu konuda bir ilgi eksikliğim var.,ama verdiğin ipucunu değerlendirip öğrenmeye çalışacağım.Sevgiyle.