Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Oktay,Resimleri de yükleyebildim.Ama pek beceremiyorum bu teknik işleri,öğreneceğiz artık yavaş yavaş,sevgiyle.Murat abi tebrikler, Resim olayı sanırım olmamışraporuna birde resim ekleyebilseydin dadından yinmiyekti
![]()
Teşekkür ederim Fuat,guzel bır kırmızı beneklı tebrıkler.
Sinan kolayı var.Giderken memlekete bir yol uğrayıverirsin.Birlikte olta atarız.Ziyadesiyle memnun olurum.yurdumuz bir cennet ama biz biraz müsrif davranmaktayız.Sevgiyle.tebrik ederim abi çok güzel bir av olmuş. güzelim yurdumuzun güzelliklerini görmüş ve yaşamışsın gittiğine değmiş. yanında olmak varmış. avlarının devamını dilerim.
Çok güzel ve öz odlarak anlattığınıza göre var bir aşinalık o halde dileğim daha iyilerini avlaman.rastgelsin.merhaba![]()
gercektende güzel balık,hemde balıgın kralı... o balık ele alındıgında elden nasılda yağ gibi kaydıgını iyi bilirim,yüksek zirvelerde soguk suların kuvvetli akıntılı bol oksijenli sularının hükümdarı. tebrikler
Teşekkür ederim Selçuk.Kısa ve öz ve aniden ,böylesini daha çok seviyorum.Tebrikler,güzel bir av olmuş.
Teşekkür ederim Emre,Murat Bey,çok güzel bir kırmızı benekli.Tebrik ediyorum.
Teşekkürler Turan,Kovalayan hakeder,hakeden de ödülünü alır
harika alabalık avın daim olsun rastgele........
Sevgili dostum,Çok teşekkür ederim.Tebrikler Murat
Ala' da manzaralar da harika.
Gerçekten de peşinden koşulmaya değer bir balık Alabalık.
Ondaki güzelliği ben başka hiçbir balıkta görmedim.
Fotoğraf yüklemenin kolay ve hızlı bir yolu imzamda var Murat.
Bir incele istersen.