Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÖDÜL

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Tebrikler Murat agabey. Çok cengaver bir genç e benziyor. keyfiniz daim olsum.
Çok teşekkür ederim.Evet dirençli bir balıktır.Ama aşırı mücadelesi sebebiyle de çabuk kesilir.İlk hareketlerde oltayı ustalıklı kullanabilen her avcı için değişmez netice aynıdır.Sevgiyle.

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Sizin resim çekme tekniğiniz kesinlikle çok güzel. Ellerinize sağlık. Güzel raporlarınızın aynı hızda devamını dilerim. Hep rastgelsin.
Teşekkür ederim Kaptan,
Fotoğraf ,şiir ve resim olmaz ise olmazlarımdan bir de balık avı,ve tümünde de amatörlüğün keyfini sürmekteyim.Tatlı su avcılığını denediniz mi bilmem ama kaptan yüksek irtifa avlarını denemelisiniz,en azından o manzaranın hissettirdiklerini görebilmek için,Sevgiyle.

whitefoxss

Aktif Üye
Adı
T.KIRTMAN
Sevgili Murat.Raporların ve yorumlarındaki şiirsel yaklaşıma hayranım.Bu raporunda da doğaya olan saygını ve güzel yorumunu gördüm mutlu oldum.Her zaman gönlünce olsun.

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Tebrik ederim çok güzel kareler...

C.POLAT

Daimi Üye
Adı
Cem POLAT
Çok güzel bir benekli ,çok güzel manzaralar,tebrikler Murat abi :)

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Sevgili Murat.Raporların ve yorumlarındaki şiirsel yaklaşıma hayranım.Bu raporunda da doğaya olan saygını ve güzel yorumunu gördüm mutlu oldum.Her zaman gönlünce olsun.
Güzel yorumların ve iltifatın için teşekkür ederim Tolga,biraz şiir olmalı insanın sevincinde ve hüznünde, biraz duygu..insanca olmalı her şey ve mertçe,Sana da her zaman rastgelsin,:)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel manzaralar, harika bir kırmızı benekli ne asil bir balık bu insanı alıp götürüyor çok uzaklara.tebrikler Murat abi keyif aldım.:)