Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Ceymar 270 10-40 Mı? Yoksa Daiwa Legalis 270 10-35 Mi?

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gayet iyi bir tercih, pişman olmayacaksınız emin olun. Bazen acaba daha kısasını da alayım mı diye düşündürüyor. Malum avlak yerine göre 240 civarı kamışlar daha iyi oluyor. Nereden aldınız acaba ?

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gayet iyi bir tercih, pişman olmayacaksınız emin olun. Bazen acaba daha kısasını da alayım mı diye düşündürüyor. Malum avlak yerine göre 240 civarı kamışlar daha iyi oluyor. Nereden aldınız acaba ?
Artun Marine'den aldım. Buradaki Sinan yönlendirdi. Günaşırı sahteler ve kamışlar denemek için balığa gidiyor burası. Bğtçeme ve elimdeki sahtelere göre (genelde 18-22g arası sahtelerim) bu kamışı önerdi. Tavsiye ederim yardımcı olurlar size de.

pyroturk

Yeni Üye
Adı
bora
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bilgi için teşekkür ederim Serkan bey. Sizlerden gelen olumlu referanslar neticesinde legalis alacağım. Rast gele

pyroturk

Yeni Üye
Adı
bora
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Artun Marine'den aldım. Buradaki Sinan yönlendirdi. Günaşırı sahteler ve kamışlar denemek için balığa gidiyor burası. Bğtçeme ve elimdeki sahtelere göre (genelde 18-22g arası sahtelerim) bu kamışı önerdi. Tavsiye ederim yardımcı olurlar size de.
Yarın kısmetse gideyim. Zira, şu an kullandığım kamışın ucu kırıldı. sağlıklı av yapamıyorum. Rast gele

pyroturk

Yeni Üye
Adı
bora
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Siz kaç liraya almıştınız Selçuk bey?

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
24-28gr ağırlıktaki jigler ve wtd aksiyon adına pek keyif vermiyor ceymar. lakin 9-10gr lık sahtelerde aynı değerdeki farklı markalara göre daha verimli atışlar yapmanız mümkün. Kısaca aslında atar aralığı olan 10-40gr sahtelerde atış performansı çok iyi ceymarın lakin dediğim gibi wtd ve jij kullanımlarında biraz keyifsiz. Kalite kısmını ise kafanıza hiç takmayın gayet kaliteli. Daiwa ile birkaç atış yapma şansım oldu onuda çok beğendiğimi söylemek isterim.

pyroturk

Yeni Üye
Adı
bora
Kan Grubu
O Rh Pozitif
24-28gr ağırlıktaki jigler ve wtd aksiyon adına pek keyif vermiyor ceymar. lakin 9-10gr lık sahtelerde aynı değerdeki farklı markalara göre daha verimli atışlar yapmanız mümkün. Kısaca aslında atar aralığı olan 10-40gr sahtelerde atış performansı çok iyi ceymarın lakin dediğim gibi wtd ve jij kullanımlarında biraz keyifsiz. Kalite kısmını ise kafanıza hiç takmayın gayet kaliteli. Daiwa ile birkaç atış yapma şansım oldu onuda çok beğendiğimi söylemek isterim.
Bilgi için çok teşekkür ederim. Zaten kullanacağım sahteler: su üstü ve jiglerdi. Çok iyi oldu bu bilgi. Rast gele

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de spin setimi Artun Marine'den aldım. Müge abla ve Alican ağabeyim çok yardımcı oldular. Malzeme aldığım yerin başka müşterilerce de övülüyor olması biz eski müşterilerini memnun ediyor :)

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İsmim Serkan Taşyonar, remixon.com üzerindeki fiyatlardan nakitte biraz daha indirimli veriyor. Forumdaki arkadaşlardan ve benden bahsedin lütfen.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Serkan'ın da dediği gibi net fiyatlarından biraz daha aşağıya verdi. Reklam gibi olmasın ama elinde daiwa olmayan bir yer ellerindeki kamışları satmak için daiwayı yerden yere vurmuştu. Dışımdan vay be dedim, içimden sövdüm :)