Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

okuma evenge r65 b ryobi ecusima 8000vi tavsiyelerinizi bekliyorum

cenoz

Yeni Üye
arkadaşlar iki makine arasında kaldım kıyı ve tekne avlarında kullanacağım yardımlarınızı bekliyorum

tarsus33

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
şahsi fikrim okuma bence ömürboyu garanti ve teknikservis desteği olması açısından fark yaratıyor.

• Beğen
Tepkiler: CRD

ToprağınSesi

Aktif Üye
Selamlar arkadaşım. Ben sana başka bir makine önereyim ki aşağı yukarı aynı sınıfta sayılır.RYOBİ ECUSİMA SURF 75 ve 85 likleri mevcut. ve yeni çıktı ben çok beğendim ve aldım. fiyatı da 200 tl civarı üstelik 8 kglık kalama gücü var ve eskilerinden bir bilyası fazla. artı japon malıdır. ImageUploadedByTapatalk1419071911.815901.jpg

Topuz kolu ve görüntüsü şıklığı ve 555 grlık ağırlığıyla yemli avlarda dahil her türlü ihtiyacını görür. Bir gözat derim...

aliozturk

Aktif Üye
Adı
ALi ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşalr normalinde çok makina tavsiyesi yapılır ama şimdi kafa karıştırmayalım en mantıklısı iki makina arasında seçim yapsın iki makinada işinizi görür ben okumanın avanger 65a sını 2 yıl kullandım güzel makina ryobininde hem naxo hemde appulse serisi var ecusima yıda met ediyorlar hangisini alsan pişman olmazsın gözüne kestirdiğini al gitsin.

cenoz

Yeni Üye
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim okumayı 110 tl ye ryobi yi 140 tl ye buldum aralarında fiyat olarak çok fark yok çok bilmemek kaydıyla okuma 7 biyeli ryobi 5 bilyeli performans açısından bir fark yaratırmı bilmem dükkan sahibinin birisi okumayı diğeri ryobiyi met etti zor bir seçim olacak hayırlısı bakalım

tarsus33

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bilya faktörü tabiki + dır, dahaönceki mesajımda da belirttiğim üzere birde ömürboyu garanti ve teknik destek sözkonusu buda pek hafife alınacak bir özellik değil kendi kanaatimce.

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
ikiside aynı ayarda makineler. malzemecide ikisinide kontrol et , hangisini beğenirsen onu al.hayırlı olsun..

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
okuma markası iyidir.. fakat ryobi bu avenger markasından daha iyi benim görüşüm..

taner.a

Aktif Üye
Arkadaşlar belirtmiş,Okuma nın yedek malzeme sorunu yok.Kafası kolu parçası mevcut.Avdada üzmez.Ryobide iyi makinedir.Ağırlıklarına ben bakmadım hangisi hafif ise alın geçin.

tarsus33

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mecit abi size bu konuda katılmıyorum, konu ayar olursa okuma gerçekten elinizde akar, riyobi hernekadar çalışsa da motorun ince ziriltisi bugünkü avda kulağıma takılmadı değil.