mctymn
Daimi Üye
- Adı
- Mecit Yaman
2 adet av 55 1 adet av 65 b kullandım halende kullanıyorum .Av makineler ilk 8-10 av iyi ,ondan sonra makineler hiçte sizin dediğiniz gibi akıp gitmiyor. yağla bakımını yap ne yaparsan yap o ilk avlardaki sizin dediğiniz gibi akıp gitme yok. ilk av makinelerde yeni makinede kolu ileri geri oynattığınızda boşluk yoktu bir zaman sonra oluşuyordu. av-b yeni modelerde hepsinde oynama var . geçen hafta malzemecide yeni gelmiş kutuların 5 tanesini açıp inceledim . 5 makinanın 4 ünde oynama var. . aynı boşluk 8000 vi nin 3 tanede 2 tanesinde çıktı ... 8000 vi arkadaşta var birçok defa aktif kullandım hiç bir farkı yok.Mecit abi size bu konuda katılmıyorum, konu ayar olursa okuma gerçekten elinizde akar, riyobi hernekadar çalışsa da motorun ince ziriltisi bugünkü avda kulağıma takılmadı değil.
konu sahibi iki makina arasındaki kıyaslamayı sormuş.bende gödüğüm kıyaslamayı yaptım sadece bana göre hiç bir farkı yok..
yada konu sahibinin sorusunun dışına çıkıp ikiside o fiyata göre , o fiyat aralığında idare eder makinalar mı deseydim. yada fiyat oranından çıkıp, başka makinelerle kıyaslayıp beş para etmez makineler mi deseydim .paraya kıyıp git daha iyilerine bakmı deseydim.
Konu sahibi 2 makina arasındaki kıyası sormuş, şahsi görüşüm ikiside aynı ayarda makineler. size göre av makineler ecusima makinelere göre daha iyi olabilir bana göre değil.
Okumanın ömür boyu garantisi var deniliyor. arabada çantanın üzerine konulan 7 kiloluk bir kolinin baskısından çantaya baskısı sonucu av-55 makinanın kolu kırıldı . 7 kiloluk koli çantaya baskı dağılımını hesaplarsak bu kola ne kadar baskı düşerki bu kol kırılsın. neyse öyle yada böyle. benim hatam kırıldı . bu makinaya 5 kiloluk bir balık gelseydi . mücadelede bu kol kırılırmıydı sorusu hala aklımda.
Okumanın ömür boyu garantisi varmış ya. makine tamire gitti geldi. kullanıcı hatası
17 Tl kol tamiri. tamam hata benim 17 değil 30 tl mi al kabulüm. Ama bana makinemin kendi orjinal kolunu tak geri iade et. Modelin kolu yok deyip remxonun piyasada 5 tl ye satılan kollarından takıp gönderme.
okumanın ömür boyu garantisi varya , bakıma gidip gelen makina bakım sonrası neden sizin dediğiniz gibi akıp gitmiyor.
Neyse çok ta hakkını yemiyelim .. Eski bir deyim varya . Nekka ekmek. Okka küfte. 100 tl lik makineler bu kadar randıman verir. Sağlıcakla.
Son düzenleme: