Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma G Force 7 35

Umut16

Yeni Üye
Adı
Umut
G-force 7-35 gr atarlı kamışı 3 yıldır kullanıyorum . 4000 lik makina ve kendo 0,14 mm ip takılı . Şuana kadar bir sorun yaşamadım , alıp kullanabilirisiniz . Bu tabiki kullanım amacınızla da dogru orantılıdır . Ağır gramajlı jig, ve sahtelerle atış yapmayacaksanız , 80-90 mt lik erim beklentiniz yoksa ideal bir kamıştır . 20 gr civarı sahte ve kaşıkları rahat kullanırsınız .
Tabiki daha iyi özellikli üst modeller de var ( fina pro, dead ringer , daiwa serileri vs vs ) , onların yorumunu da kullanan arkadaşlar verecektir , ama dediğim gibi o fiyata alınabilecek en uygun ürün G-force ..
Çok teşekkür ederşm çok yardımcı oldunuz bana son sorum olarak kamış önüne lider misina takıyormusunuz baktımda ip kullanan kullanıyor önünde veya balık ürkmesin diye kullanıyorlarmış

Murat's

Üye
Adı
MURAT
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben lider misina kullanmıyorum , ipin ucuna fırdondusuz klips takıyorum . 50 cm lik bir leader misinanın hem görünmezlik hemde esneklik sağlaması bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası..

evrenersin

Aktif Üye
Adı
evren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Misina kesme, tiftiklendirme problemi var en uç halkayı aldığınızda değiştirin derim yedek olarak hala kullanıyorum başlangıç için iyi bence

Umut16

Yeni Üye
Adı
Umut
Ben lider misina kullanmıyorum , ipin ucuna fırdondusuz klips takıyorum . 50 cm lik bir leader misinanın hem görünmezlik hemde esneklik sağlaması bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası..
Teşekkür ederim bilgilerin için

Murat's

Üye
Adı
MURAT
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Rica ederim , arada bir de ipin ucunu elinizle gözünüzle kontrol edin , eğer bir yıpranma varsa kesip tekrar sağlam yerinden bağlayın derim . Kullanıma bağlı olarak aşınmalar olabilir , sonra giden sahtenin ardından bakmayın..