Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Okuma G force spin kamislariArkadaşlar aranızda okuma g force 7 35 kamış kullanan var mı varsa yorumları nelerdir
Forum arama butonu her derde deva halbuki
Teşekkür ediyorum yardımınız için ancak ben o ürünün hala misina kesme problemi var mı diye sorucaktım okuma markası bu sorunu halletti mi diye merak ediyordumForum arama butonu her derde deva halbuki![]()
ben ilk defa sizden duyuyorum o problemi, kendim de karşılaşmadım. bir tanıdığıma ödünç verdim şu an o kullanıyor onda da öyle bir sorun olmadı. bir de unutmamak lazım 100 liralık kamış neticede çok da üstün şeyler beklememek lazım. birinde misina keser ötekinde porselen atar. ha benimkinin ucundan araba geçti gittim yüzük değiştirdim sadece.Teşekkür ediyorum yardımınız için ancak ben o ürünün hala misina kesme problemi var mı diye sorucaktım okuma markası bu sorunu halletti mi diye merak ediyordum
ben ilk defa sizden duyuyorum o problemi, kendim de karşılaşmadım. bir tanıdığıma ödünç verdim şu an o kullanıyor onda da öyle bir sorun olmadı. bir de unutmamak lazım 100 liralık kamış neticede çok da üstün şeyler beklememek lazım. birinde misina keser ötekinde porselen atar. ha benimkinin ucundan araba geçti gittim yüzük değiştirdim sadece.
Bende yeğenime alıcam g force 7 35i bir danışayım dedim var mı öyle bir problem okudum bazı arkadaşların yazılarını öyle problemler olmuş siz ne zamandır kullanıyorsunuz o ürünüben ilk defa sizden duyuyorum o problemi, kendim de karşılaşmadım. bir tanıdığıma ödünç verdim şu an o kullanıyor onda da öyle bir sorun olmadı. bir de unutmamak lazım 100 liralık kamış neticede çok da üstün şeyler beklememek lazım. birinde misina keser ötekinde porselen atar. ha benimkinin ucundan araba geçti gittim yüzük değiştirdim sadece.
2 senedir kullanıyorum, birçok da av yaptım sıkıntısız kamış alabilirsiniz.Bende yeğenime alıcam g force 7 35i bir danışayım dedim var mı öyle bir problem okudum bazı arkadaşların yazılarını öyle problemler olmuş siz ne zamandır kullanıyorsunuz o ürünü
Misina ve makina olarak ne kullanıyorsunuz acaba2 senedir kullanıyorum, birçok da av yaptım sıkıntısız kamış alabilirsiniz.