Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma G Force 7 35

Umut16

Yeni Üye
Adı
Umut
Arkadaşlar aranızda okuma g force 7 35 kamış kullanan var mı varsa yorumları nelerdir

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İlk defa spin yapacaksanız uygun kamış

Mektupla

Daimi Üye

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Teşekkür ediyorum yardımınız için ancak ben o ürünün hala misina kesme problemi var mı diye sorucaktım okuma markası bu sorunu halletti mi diye merak ediyordum
ben ilk defa sizden duyuyorum o problemi, kendim de karşılaşmadım. bir tanıdığıma ödünç verdim şu an o kullanıyor onda da öyle bir sorun olmadı. bir de unutmamak lazım 100 liralık kamış neticede çok da üstün şeyler beklememek lazım. birinde misina keser ötekinde porselen atar. ha benimkinin ucundan araba geçti gittim yüzük değiştirdim sadece.

Umut16

Yeni Üye
Adı
Umut
ben ilk defa sizden duyuyorum o problemi, kendim de karşılaşmadım. bir tanıdığıma ödünç verdim şu an o kullanıyor onda da öyle bir sorun olmadı. bir de unutmamak lazım 100 liralık kamış neticede çok da üstün şeyler beklememek lazım. birinde misina keser ötekinde porselen atar. ha benimkinin ucundan araba geçti gittim yüzük değiştirdim sadece.
Bende yeğenime alıcam g force 7 35i bir danışayım dedim var mı öyle bir problem okudum bazı arkadaşların yazılarını öyle problemler olmuş siz ne zamandır kullanıyorsunuz o ürünü

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bende yeğenime alıcam g force 7 35i bir danışayım dedim var mı öyle bir problem okudum bazı arkadaşların yazılarını öyle problemler olmuş siz ne zamandır kullanıyorsunuz o ürünü
2 senedir kullanıyorum, birçok da av yaptım sıkıntısız kamış alabilirsiniz.

Murat's

Üye
Adı
MURAT
Kan Grubu
B Rh Pozitif
G-force 7-35 gr atarlı kamışı 3 yıldır kullanıyorum . 4000 lik makina ve kendo 0,14 mm ip takılı . Şuana kadar bir sorun yaşamadım , alıp kullanabilirisiniz . Bu tabiki kullanım amacınızla da dogru orantılıdır . Ağır gramajlı jig, ve sahtelerle atış yapmayacaksanız , 80-90 mt lik erim beklentiniz yoksa ideal bir kamıştır . 20 gr civarı sahte ve kaşıkları rahat kullanırsınız .
Tabiki daha iyi özellikli üst modeller de var ( fina pro, dead ringer , daiwa serileri vs vs ) , onların yorumunu da kullanan arkadaşlar verecektir , ama dediğim gibi o fiyata alınabilecek en uygun ürün G-force ..