cemsy
Yeni Üye
iyiki varsın orhan baba ne güzel bir yaşam bir çok kişinin yapmak isteyipte yapamadıklarını yapmak her insana ve her balıkçıya böyle muhteşem avlar nasip olmaz.hep böyle güzelpaylaşımlarla seni görmek çok güzel büyük üstad.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Orhan amca çok güzel avlar.Birgün yanına gelmek avlanmak isterim![]()
Çok teşekkürler sevgili Oktay kardeşim, yazılarımdada da ukuduğun gibi bu acımasız iş, ticaret hayatının sırtımıza yüklediği ağırlık altında epey ezildik, çok badireler atlattık tabi bundan gereken yarayı da aldık, çekler senetler alacaklar falan , açma kutuyu,Maşalah orhan usta, Sen tüm bu güzellikleri yaşamayı hak ediyosun,Daha çok av raporları okuycaz senden, Sağlık ve sıhhat ile, Kısmetin açık olsun...
Maşallahın var Orhan Baba, Daha nicelerine inşallah.
Rast gele.
Çok teşekkürler sevgili Bora kardeşim, ilk başta seni uzun zamandan beri ziyaret edemediğim için suçluyum, ama biliyorsundur denizde olmaktan hiç bir şeye vakitte kalmıyor, ama sana söz veriyorum bunların acısını çıkaracağız,Baba nasılsın??? Bizim sezon başladı artık en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Bu arada otelin ordab çupra av vermeye başladı heberin olsun.Saygılarımla![]()
Orhan ağabey herkese nasip olmayacak resimler.Sana birşey sormak istiyorum? Melanurlar gördüğüm kadarıyla çapariyle tutulmuşlar o avın hikayesinden bahsedermisin , malzeme ve yöntemi çok merak ettim , şansının daim olması dileğiyle .Teşekkürler.
iyiki varsın orhan baba ne güzel bir yaşam bir çok kişinin yapmak isteyipte yapamadıklarını yapmak her insana ve her balıkçıya böyle muhteşem avlar nasip olmaz.hep böyle güzelpaylaşımlarla seni görmek çok güzel büyük üstad.
Konu çok çok güzel.Ömrünün sonuna kadar böyle avların olsun.Allah hep yanında olsun.