Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

oltayı SOL el ile kullanan varmı :)

SinanSinan

Aktif Üye
selam balik sevbam ailesi,
aramızda kamışı sol el ile kullanan varmı?
bende solağım ama şimdiye kadar sağ el ile kullanıyordum.
sanki sol kullansam daha rahat ederim gibi bi izlenim edindim bi kaç denemede.

hepinize rast gelsin

MADMAN

Aktif Üye
Adı
kemal
selam balik sevbam ailesi,
aramızda kamışı sol el ile kullanan varmı?
bende solağım ama şimdiye kadar sağ el ile kullanıyordum.
sanki sol kullansam daha rahat ederim gibi bi izlenim edindim bi kaç denemede.

hepinize rast gelsin
Kardeş nasıl rahat ediyorsan öyle kullan bu işin kanun kuralı yok

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben kamış sol elde kullanıyorum makina yı sağ elle sarıyorum

flap

Aktif Üye
Adı
m.murat dagci
Evet bende solakim sag elle sarim yapiyorum....

SinanSinan

Aktif Üye
Dun aksam bianda aklima geldi :D niye sol elimi kullanmıyorum? Daha önceki yazılar dikkatimi cekmemisv demekki :D
Konuyu ordan takip ederim.

B

BS Okuru

Misafir
arkadaş sana kötü bir haberim var sen solaksın galiba bu kötü bişey vah vah vah :)

SinanSinan

Aktif Üye
arkadaş sana kötü bir haberim var sen solaksın galiba bu kötü bişey vah vah vah :)
evet abi bende geç keşfettim.. solakmışım ya ben :D
ilk öğrenmeye başladığımda sağ lak arkadaşların gösterdiği gibi başladık bu işe ama niyeyse yıllar sonra solu kullanmam gerektiğini anladım :D

B

BS Okuru

Misafir
bence biraz kendi bildiğin gibi takıl cünkü ben iki hafta önce ilk defa gittiğimde bayağı birşeyi öğrenmiştim bilgi olarak ama pratik uygulama eksiği vardı on yıldır yirmi yıldır balık tutan adamlar vardı konuştuk onlarla makinan kaçlık diyorum o ne diyor önden kalamamı arkadan kalamamı bi işte ekipmanını tanımak uzmanlıktır başarıyı getirir en iyisi olursun ama adamlar da bunlar gereksiz ben balık tutuyorum diyorlar sen hem bilgiye hem balık tutma becerisine sahipsen uzman olursun bunu anladım yani tutabiliyorsan bildiğin gibi yap ama anlamadığım bir nokta var sol elle tutup sağ elle nasıl çeviriyorsun o mantıklı gelmedi işte çevirme kolunun ters olması için solak kullanım için değişebiliyor mu kolun yeri

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
evet abi bende geç keşfettim.. solakmışım ya ben :D
ilk öğrenmeye başladığımda sağ lak arkadaşların gösterdiği gibi başladık bu işe ama niyeyse yıllar sonra solu kullanmam gerektiğini anladım :D
Askerde bir arkadaşım vardı solak. Yüksek atlamada herkes gibi sağdan gelerek atlamaya çalışıyordu. Deve kadar boyu olmasına rağmen kendinden 15-20 cm kısaların atladığı mesafeyi atlayamıyordu. Sonra ona da dedik sen soldan gelerek zıpla (insanların zıplama ayakları terstir. solaklar sağ ayak üzerinden zıplarlar) adam rekor kırdı neredeyse. Belki sizde yönü değiştirirseniz oltaya hakimiyetiniz çok değişecektir. :D