@Özgür abi
affına sıgınarak sayfanda tavsiye almak isyorum bütçe bu kadar ve bu kamış ve makine uygun mu bogaz için bogazda hiç av yapmamış biri olarak bunlar doğru ekipman mı bilgilerini yazarsan sevinirim bu malzemeleri almayı düşünüyorum teşekkür ederim
(link)
(link)
iyi bildiğimi sandığım konularda fikir veriyorum ama mesela kamış konusunda ve makina konusunda hiç bunu al, bu böyledir, filan yazmadım. dediğin makinayı bilmiyorum bende 2 adet ryobi var ama bu model değil ikisi de. şunu diyebilirim. ryobi tt power 8000 i yukarıdaki miktardan az bir para karşılığında 20 günde getirttim aliexpress'ten. memnunum.
@AngelandteaR , benim memnuniyetim kriter olmamalı. ben de shimano aero fliegen filan kullanmış değilim bir hafta kadar. yani iyiden iyisi vardır, ama bu paraya harika makina bence.
bunu 5 av ile söylüyorum, yarın trak der elimde kalır onu bilemem. ama zorlanmadan çöp çekebiliyorum denizden, su dolu torbalar, kadın bağları, su dolu prezervatifler filan çektim bana mısın demedi.
🙂 sarıkanat mı, lüfer mi
🙂 bunlardan sonra şaka gibi geliyor makinaya... palamut değil, torik avlamayacaksan çok da düşünmenin alemi yok.
salina kullandım. bir kez atmadım daha fazla attım. zamanında 130 tl idi, nasıl oldu bizim para birimimiz ya... salina limitli bir kamış. kuvvetli bir kamış. pahalı olmayan ve parçası bulunur, parçası ucuz, Cengiz Balıkçılık güvenceli bir kamış. ama salina her şeyi ortalama yapabilen bir kamış. iyi bir başlangıç kamışı olabilir. ama o kadar...
bence salina- ryobi tt yap, ama değiştirmen gerekecek bir gün devam edersen bu işe, o da aklında olsun...