B
BS Okuru
Misafir
Di mi harbiden kopmuyorduKopmuyordu o misina
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Di mi harbiden kopmuyorduKopmuyordu o misina
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denizin tıpsını çektiyordun neredeyse takılınca@ozgurarslan Özgür abim oyle diyorsunda. gel de bunu anlat bana![]()
Ip yok diye baliga mi gitmesin kardesin![]()
20tl verdim 300m aldim 180-200m sardim 100m falan rapala icin kaldi ip gelene kadar en az 3-5 av daha goturur beni,
Ama gercekten gam yapmayan,iyi dugum tutan,kolay kolay kopmayan guzel bir misinaymis onu ogrendim bu vesileyle extreme

Appower aldı özgür abiÖzgür abi çinden aldığın makine surf mu link varmi acaba rica etsem bende bir makine düşünüyorum![]()
thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ryobi tt power aldı.Appower aldı özgür abi
Eyvallah bense aliexpress te sadece ttpower görmüştüm inceleyip iyi bir satıcı dan alayım ozaman tesekkur ederim.Pek bi farkı yok
Dediğin şekilde kullanıyorum şuan abi ama sıkıntı şurada başlıyor düğüm noktası zayıf kalıyor dibe takarsan banko kayıp. Erimde çok fark yok 3 mt oynar oynamaz 0.16 ya göre. Yani fantezi biraz ama tek ip o vardı elimde.Pek bi farkı yok
Aranızda 10 libre (yaklaşık 5 kg) çekerli 0.12 ip ile 0.23 ip şoklayarak 220 gr atmış olan var mı? Bu arada oğlan çok şirin, yarın akşam dönüyorum şehre, perşembe çok yorgun olmazsam Çamlıbahçe'de olacağım, ama aklım burada kalacak...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi