okara
Aktif Üye
- Adı
- Özgür K.
Tebrikler hayalleri süsleyen bir av olmuş, daim olsun ,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın Arkadaşlar ,
Bidahaki raporumu lüfer ile yapacam diye söz vermiştim..
öncelikle sözümü tutamadığım için çok özür dilerim
Dün gece harika bir av gerçekleştirdik, sıfır rüzgar deniz çok güzel, Sounar dan izin alınmış
daha ne olsun dimi ....
ilk önce arkadaşın oltayı suya atar atmaz bir balık aldı aha dedim lüfer geldi bi baktık istavrit arkadaş istavrit bu kadar büyür mü yaw
neyse ikinciye attı bir palamut tamam dedim bu gece verimli olacak...
neyse bende takımı kurdum , baktım ilerde oynak var direk ortasına ilk balığımı aldım, 2-3 balıktan sonra bir balık yakalandı benim oltaya eminim hayatımın trofesi... raw 2 55 kitlendi düşünün nasıl bir balık olduğunu mpp90 lrf kamışı gibi gömüldü , 10 metre falan getirdim balığı ve sonra balığın derisinin yırtıldığını resmen hissettim ve kaçtıtahminimce 7-8 kiloluk bir torikti kullandığım ip o kadar kalınki ipin kopma ihtimali nerdeyse yok , ya iğne açacak ya da balıktan yırtılıp kaçacaktı 2. oldu neyse o heyacanı hala hissediyorum..
yarım saat sonra bu sefer arkadaşın makinaya bindi aynı ayar bi torik ona da benım exage spin takımı vermiştim nasıl kalama alıyor makarayı boşaltacak, kalamayı sıktım bu sefer makına dönmüyor kamışla boşluğunu alayım diyorum balıgı 4-5 metre anca çekebildik ve sonra yine aynı akıbet oda elvada dedi bize , uzun süre hava atabileceğim 2 büyük trofe sizlere ömür
arkadaşlar adetlere bakıp abartmışınız demeyin olur mu
av dört kişilik, tek kişilik limiti aştığımı düşünmeyin lütfen olur mu
balıkların hepsini dağıttığım için aslında av daha çok kişilik diye de düşünebilirsiniz....
Not : üst sıra sağ baştaki balık istavrittir![]()
Kofana almadan dönmeyin diyor![]()
Hay mâşallah...Günaydın Arkadaşlar ,
Bidahaki raporumu lüfer ile yapacam diye söz vermiştim..
öncelikle sözümü tutamadığım için çok özür dilerim
Dün gece harika bir av gerçekleştirdik, sıfır rüzgar deniz çok güzel, Sounar dan izin alınmış
daha ne olsun dimi ....
ilk önce arkadaşın oltayı suya atar atmaz bir balık aldı aha dedim lüfer geldi bi baktık istavrit arkadaş istavrit bu kadar büyür mü yaw
neyse ikinciye attı bir palamut tamam dedim bu gece verimli olacak...
neyse bende takımı kurdum , baktım ilerde oynak var direk ortasına ilk balığımı aldım, 2-3 balıktan sonra bir balık yakalandı benim oltaya eminim hayatımın trofesi... raw 2 55 kitlendi düşünün nasıl bir balık olduğunu mpp90 lrf kamışı gibi gömüldü , 10 metre falan getirdim balığı ve sonra balığın derisinin yırtıldığını resmen hissettim ve kaçtıtahminimce 7-8 kiloluk bir torikti kullandığım ip o kadar kalınki ipin kopma ihtimali nerdeyse yok , ya iğne açacak ya da balıktan yırtılıp kaçacaktı 2. oldu neyse o heyacanı hala hissediyorum..
yarım saat sonra bu sefer arkadaşın makinaya bindi aynı ayar bi torik ona da benım exage spin takımı vermiştim nasıl kalama alıyor makarayı boşaltacak, kalamayı sıktım bu sefer makına dönmüyor kamışla boşluğunu alayım diyorum balıgı 4-5 metre anca çekebildik ve sonra yine aynı akıbet oda elvada dedi bize , uzun süre hava atabileceğim 2 büyük trofe sizlere ömür
arkadaşlar adetlere bakıp abartmışınız demeyin olur mu
av dört kişilik, tek kişilik limiti aştığımı düşünmeyin lütfen olur mu
balıkların hepsini dağıttığım için aslında av daha çok kişilik diye de düşünebilirsiniz....
Not : üst sıra sağ baştaki balık istavrittir
![]()
![]()
![]()
gerçekten mi şımardımBu senenin neredeyse en iyi av raporu tebrikler.
inşallah hayalleriniz gerçek olur hocam...Tebrikler muhteşem bir av olmuş tamda hayallerimdeki gibi...
Gemlik KörfeziTebrikler çok güzel av olmuş mera sormucam ama bölge olarak neresi merak ettim
inşallah süheyl hocamTebrikler çok güzel av olmuş
şansın daim olsun lüfere tekrar tekrar slm olsun inşallah kovanızda olur bidahakine![]()
Gemlik körfezi Erol Kardeşim darısı başınaHakan abi nerden aldın bunları