Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

palamutlarrrrrrrrrrrr

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
balıksevdam dostlarına merhaba, uzun zamandır palamutun peşinde koşturduk 14 eylül palamutun haberini aldık ogün kuzular atmış kendini sahile en az tutan 20 tane filan almış diğerlerini söylemeye gerek yok :) bizde düştük yollara çok oynak gördüm bi ara alabildiği heryerde zıplayan palamutlar gördüm başıma güneş geçtiğini sandım :D çok keyifli avlar yaptım, 15-16-22-23 eylül tarihleri arası yaptığım avlar, balıkların boyları 34 le 40 cm arası

kurşun:125-150 gr
rapala :ARAGON COMBAT MİNNOW BİLİNDİK İSMİ EURO FİSH - OSKAR
rapala bedeni : powerline kırmızı 25 -pelikan 33

balıks

Yeni Üye
Maşallah bereketli olmuş. Devamını dilerim. Boğazın neresinden bunlar böyle?

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
teşekkür ederim, yanlış anlamayın ama mera ismi veremiyorum bu siteye binlerce kışı üye mera ismi versem meraya gittiğim zaman kovama oturur balık tutanları izleyip çekirdek çıkleterim , ama herkesin bildiği yerler var çubuklu alan çok geniş ama yinede kalabalık bence boş zamanınız varsa boğazın 2 yakasınıda gezin derim

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Güzel avlara imza atmışsın ahmet devamıda gelir diye düşünüyorum.:) Rastgelsin.

balıks

Yeni Üye
teşekkür ederim, yanlış anlamayın ama mera ismi veremiyorum bu siteye binlerce kışı üye mera ismi versem meraya gittiğim zaman kovama oturur balık tutanları izleyip çekirdek çıkleterim , ama herkesin bildiği yerler var çubuklu alan çok geniş ama yinede kalabalık bence boş zamanınız varsa boğazın 2 yakasınıda gezin derim
Haklısınız.izleyici çok ,balık az .pasta bölünmesin. :))))

Ancak zaman kısıtlı olunca kendi meramızı kendin bulabilmemiz için emekli olana kadar bayağı bir gezmek gerekecek anlaşılan....

Bu arada sanal alemden yakalayan şanslıları izlemeye devam anlaşılan.....

rastgele.

ufuk yücesoy

Yeni Üye
Adı
Avni ufuk YÜCESOY
Tebrik ederim.Çok güzel avlar yapmışsınız. Bende bir iş için cuma günü istanbula gelmiştim. Tabi cumartesi günü doğru boğaza indim. Sitedeki haberlere bakarsan enaz 4 palamut garanti diyordum.Çubukluda köprüden demirbank tesislerine kadar en az 500 kişi sıralanmış. Koyda palamutlar oynak yapıyor ama tekneler nerdeyse kıyıya çıkacak.Tabi oltacılar taktirlerini iletiyorlar amayapacak birşey yok.Fakat baştan sona dolaştım 500 kişinin tuttuğu balık sadece 6-7 palamut . Öyle adam başı 4-10-16 adet hayal.Hava
kararınca çinekop var diye mantarlı oltaya başladılar.Oda verimli bir av değildi.Birkaç kişi 2-3 tane tuttu.Sonra karşıya geçtim.Emirganda sütişin önünde mantarlı olta atanları gece yarısı kontrol ettim.En az 50-60 kişi avlanıyordu.Çoğu boştu.Ençok tutan 3 adet yakalamıştı. Milleti böyle kalabalık görünce zannediyorsunki oltayı atınca balıklar sıraya geçmiş sende seçerek alıyorsun. Bütün gün at çekten sonra ağrıyan omuzlarımı dinlendirirken Edremit körfezi tekne avcılığıma şükrettim. Boğazda ne yaptın derseniz tuttuğum birkaç istavriti yemli avlanacak olan oradaki bir arkadaşa verdim. Sakın avlağınızı açıklamayın .Bilindik yerlerin hali bu.
Rastgele

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Ahmet
Güzel avlar yapmışsın.
Her zaman rastgelsin

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrik ederim.Çok güzel avlar yapmışsınız. Bende bir iş için cuma günü istanbula gelmiştim. Tabi cumartesi günü doğru boğaza indim. Sitedeki haberlere bakarsan enaz 4 palamut garanti diyordum.Çubukluda köprüden demirbank tesislerine kadar en az 500 kişi sıralanmış. Koyda palamutlar oynak yapıyor ama tekneler nerdeyse kıyıya çıkacak.Tabi oltacılar taktirlerini iletiyorlar amayapacak birşey yok.Fakat baştan sona dolaştım 500 kişinin tuttuğu balık sadece 6-7 palamut . Öyle adam başı 4-10-16 adet hayal.Hava
kararınca çinekop var diye mantarlı oltaya başladılar.Oda verimli bir av değildi.Birkaç kişi 2-3 tane tuttu.Sonra karşıya geçtim.Emirganda sütişin önünde mantarlı olta atanları gece yarısı kontrol ettim.En az 50-60 kişi avlanıyordu.Çoğu boştu.Ençok tutan 3 adet yakalamıştı. Milleti böyle kalabalık görünce zannediyorsunki oltayı atınca balıklar sıraya geçmiş sende seçerek alıyorsun. Bütün gün at çekten sonra ağrıyan omuzlarımı dinlendirirken Edremit körfezi tekne avcılığıma şükrettim. Boğazda ne yaptın derseniz tuttuğum birkaç istavriti yemli avlanacak olan oradaki bir arkadaşa verdim. Sakın avlağınızı açıklamayın .Bilindik yerlerin hali bu.
Rastgele
Artık bilinmeyen avlak kalmadı İstanbul'da. Özellikle haftasonları adım atmak bile mümkün olmazken olta atmaya hiç kalkışmamak lazım deyip oturuyorum evimde.. :D

Bu işte en öenmli şey doğru zamanda doğru yerde olmak.
İşte bunu başaranlar çok güzel avlar yapıyorlar

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Tebrikler. Güzel palamutlar afiyet olsun.

malkoc

Aktif Üye
Adı
irfan
Güzel avlar yapmışsın.
her günün böyle olsun