Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Panic Prey V2 Mi Panic Popper Mi

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere bir tane su ustu popper almak istiyorum.
Savagear in bu iki modeli arasinda hangisi daha avcidir yada kullanan arkadaslardan hangisine aksiyon vermek daha kolay yada zordur diye yorumlari alabilirmiyim.
Aralarinda fark varmidir?
Simdiden yorum yapan yapmayan herkese tesekkurler

Adalı17

Aktif Üye
Adı
DÖNMEZ
Ben prey v2 kullandım. Popper gibi su da çıkartıyor, wtd de yapılıyor. Ancak skor alamadım. Daha doğrusu su üstü skorum yok daha :)

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık almıyor ama balıkları çağırıyor. İkisinden biri olacaksa Panic prey tercih ederdim.

İstanbullu arkadaşlar neden Boğaz’ın Karadeniz’e açılan kıyılarında levrek denemiyorsunuz.

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
SavageGear Panic Prey 105 V2 16 gr F modelini aldım ama dolabımda kutusunda duruyor kullanırsam tecrübelerimi yazarım.

IMG_2532 (Copy).JPG

Son düzenleme:

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Panic prey 4 sene evvel almıştım 28 gr beyaz renk olanı balık alamayınca soğudum pek kullanmadım duruyo kutuda geçenlerde aliexpress'ten bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ona benzer bi su üstü sahtesi aldım denemek için bi kere yüzdürdüm WTD aksiyonunu çok kolay alıyor aksiyonu çok güzel çok hoşuma gitti ama su üstü yüzdürmeye pek vaktim olmuyor bu aralar Online Shop Krallık Balıkçılık Sert Lure Yüzer Popper Balıkçılık Wobblers 110mm 12.6g, 125mm Için 17.8g Topwater Levrek Pike Modeli 6501 | Aliexpress Mobile

ickts

Üye
Adı
İbrahim Can Kılıç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam hangi bölgede avlanıyorsunuz? V2 Ege yada Marmara(Şuan hatırlayamadım) ve Karadeniz de skor yapıyor fakat Akdeniz de olmuyor. Av yaptığınız yerde en çok hangi su üstü kullanılıyor ve hangi su üstüyle av yapıyorlar ona bakarak alın. Ben Akdeniz de v2 kullanan görmediğim duymadığım halde aldım levrek için kullandım sonuç sıfır. Ama diğer bölgelerde iş yapıyor. Bunu düşünerek alın.

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Balık almıyor ama balıkları çağırıyor. İkisinden biri olacaksa Panic prey tercih ederdim.

İstanbullu arkadaşlar neden Boğaz’ın Karadeniz’e açılan kıyılarında levrek denemiyorsunuz.
Karadeniz yakin degil aslina bakarsan. O tarafta da olanlar tutsada soylemiyo da.