Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Parçalı mı teleskopik mi?

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
Evet 270 spin kamışa göre sagırdır birde siz istanbuldakilerin 450 ve 100-250 gr atar kamışla düşünün. Spin kamışa çaparı takımını nasıl sığdırım nasıl atış yapacaksınız sorun bu. Evet spin takımla hafif kamışla çok ince takımla gümüş avladu
Im daha önce ama iskeleden hemen önünüze bırakıyorsunuz. Ya istavritte açığa atmanız gerektiğinde yada yemli beklemeli av yapacaksınız kanaatimce spin kamışlarla 5-53 gr arag
Sı sahte atıp çekilir ama çaparı takımı yada yemli olmaz .
Yine parçalımı telekopik mi? O bütçe ile parçlı 300 cm kamış bildigim yok teleskopik belki. Evet arkadasların dediği gibi her zmana tabbi ki parçalı kamış

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Özet olarak 2.70 kısamı olur çapari için?

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Alba star ın bi modelini buldum 3.50 teleskopik kapalı 90 cm 40-90 gr atar %100 karbon 4 parçalı ve 221 gr uygun gibi geldi sizce?

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
Fiyatıda uygunsa tam aradığınız kamış gibi

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aynen o kamış hafif&uzunluğu yeterli atarı istedim aralık markada albastar f/p ürünü gibi gözüküyor okuma revenger pro 40 siparişimde yarın geliyor güzel bir ikili olacak gibi

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynen o kamış hafif&uzunluğu yeterli atarı istedim aralık markada albastar f/p ürünü gibi gözüküyor okuma revenger pro 40 siparişimde yarın geliyor güzel bir ikili olacak gibi
Güzel ürünler bence sizin ihtiyacınızı görücek aradığınız kamış. Okuma revenger pro ile güzel takım olur.Hayırlı olsun

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Eyvallah teşekkür ederim :)

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
20 mm misina da sipariş ettim 50 gr kurşun u atabilir mi?