Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet abi bu gece ona sahıt oldum 1,5 kg balık amma ugrastırdı kalamayı bıraz fazla acık bırakmısım neyse kı kacırmadık cok sukur . kepce ısıne gelınce de sımdılık temın edemedım kopan rapalalardan baska malzemeye fırsat kalmıyo vallailhancım tebrik ederim son derece güzel bir paşa dediğin gibi bazılarını hiç anlamazsın 10 15 sn de yanında olur, bu senin şansına denk gelmiş ama bazıları bu kadar hevesli olmaz seninle kucaklaşmak için dikkati elden bırakma sakın ve kalama ayarını önceden yaparsan ve yanında kepçe olursa daha faydalı olacaktır daha güzel avlarını bekliyoruz. Rastgele
tesekkurlertebrikler kendin gibi güzel bir balık yakalamışsın
Evet abi bu gece ona sahıt oldum 1,5 kg balık amma ugrastırdı kalamayı bıraz fazla acık bırakmısım neyse kı kacırmadık cok sukur . kepce ısıne gelınce de sımdılık temın edemedım kopan rapalalardan baska malzemeye fırsat kalmıyo valla![]()
vay vay vay neler varmıs neler bende az cok anlarım agac ıslerınen bı tane prototıp verırsen bende ortaya bıseyler cıkartmaya calısırım sanırımneyse sen o zaman kepçeyi ertele kardeşim, işin şakası başkada sahteni elbette koparacaksın kırk yıllık ustalarımız bile taktırabiliyor bazen ama biraz daha dikkatli ol kayalık yerde az dalarlı at, az dalarlı yoksa yavaş çek ne bileyim biraz dikkat hadi bir düşün çekerken takıldığını ve o an balığında aynı anda bastığını ve gene o anda balığında hamlesiyle misinanın takılmanında etkisiyle patladığını bir düşün işte o an kamışı falan yere çalıyorsun tecrübeyle sabittir haberin olsun birde illede mera kayalık ve başkada alternatif yoksa ucuz sahtelere yönel ki en azından çalışan güzel sahtelerin gitmesin (bu arada ağaçtan sahte denemelerim var eğer başarılı olursa buradan sizinle paylaşırım)sağlıcakla kal.Rastgele
teskkurler abım ınsallah sen daha buyugunu yakalarsın rastgeleCanı gönülden tebrik ederim.. Bu güzel balıkların devamını dilerim..
68 cm boy 4.910 gr agırlık anlatımda yazdım dıye hatırlıyoru mama unutmuum demekkıTebrik ederim harika bir paşa...bu güzelliğin boyu ve kilosunu paylaşmak o balığa daha bir yakışırdı. Bravo...gerçekten müthiş!