Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paşa baba (levrek)

emek79

Üye
Tebrikler çok güzel balık almışsınız. Araştırmalarınızın işe yaraması çok güzel. Daimi olmasını dilerim.

ecü

Üye
Adı
ilhan sözen
ilhancım tebrik ederim son derece güzel bir paşa dediğin gibi bazılarını hiç anlamazsın 10 15 sn de yanında olur, bu senin şansına denk gelmiş ama bazıları bu kadar hevesli olmaz seninle kucaklaşmak için dikkati elden bırakma sakın ve kalama ayarını önceden yaparsan ve yanında kepçe olursa daha faydalı olacaktır daha güzel avlarını bekliyoruz. Rastgele
Evet abi bu gece ona sahıt oldum 1,5 kg balık amma ugrastırdı kalamayı bıraz fazla acık bırakmısım neyse kı kacırmadık cok sukur . kepce ısıne gelınce de sımdılık temın edemedım kopan rapalalardan baska malzemeye fırsat kalmıyo valla :D

BALIKCI 1

Üye
Adı
uğur soran
Evet abi bu gece ona sahıt oldum 1,5 kg balık amma ugrastırdı kalamayı bıraz fazla acık bırakmısım neyse kı kacırmadık cok sukur . kepce ısıne gelınce de sımdılık temın edemedım kopan rapalalardan baska malzemeye fırsat kalmıyo valla :D
:harika: neyse sen o zaman kepçeyi ertele kardeşim, işin şakası başkada sahteni elbette koparacaksın kırk yıllık ustalarımız bile taktırabiliyor bazen ama biraz daha dikkatli ol kayalık yerde az dalarlı at, az dalarlı yoksa yavaş çek ne bileyim biraz dikkat hadi bir düşün çekerken takıldığını ve o an balığında aynı anda bastığını ve gene o anda balığında hamlesiyle misinanın takılmanında etkisiyle patladığını bir düşün işte o an kamışı falan yere çalıyorsun tecrübeyle sabittir haberin olsun birde illede mera kayalık ve başkada alternatif yoksa ucuz sahtelere yönel ki en azından çalışan güzel sahtelerin gitmesin (bu arada ağaçtan sahte denemelerim var eğer başarılı olursa buradan sizinle paylaşırım)sağlıcakla kal.Rastgele

Fatih Koç

Daimi Üye
Canı gönülden tebrik ederim.. Bu güzel balıkların devamını dilerim..

ambrosia

Daimi Üye
Tebrik ederim harika bir paşa...bu güzelliğin boyu ve kilosunu paylaşmak o balığa daha bir yakışırdı. Bravo...gerçekten müthiş!

ecü

Üye
Adı
ilhan sözen
:harika: neyse sen o zaman kepçeyi ertele kardeşim, işin şakası başkada sahteni elbette koparacaksın kırk yıllık ustalarımız bile taktırabiliyor bazen ama biraz daha dikkatli ol kayalık yerde az dalarlı at, az dalarlı yoksa yavaş çek ne bileyim biraz dikkat hadi bir düşün çekerken takıldığını ve o an balığında aynı anda bastığını ve gene o anda balığında hamlesiyle misinanın takılmanında etkisiyle patladığını bir düşün işte o an kamışı falan yere çalıyorsun tecrübeyle sabittir haberin olsun birde illede mera kayalık ve başkada alternatif yoksa ucuz sahtelere yönel ki en azından çalışan güzel sahtelerin gitmesin (bu arada ağaçtan sahte denemelerim var eğer başarılı olursa buradan sizinle paylaşırım)sağlıcakla kal.Rastgele
vay vay vay neler varmıs neler bende az cok anlarım agac ıslerınen bı tane prototıp verırsen bende ortaya bıseyler cıkartmaya calısırım sanırım :D sakası bı yana verdıgın bıldıler ıcın tesekkur ederım verılen her tavsıyeyı kulagıma kupe yapıyorum tekrar tesekkur ederım ...

ecü

Üye
Adı
ilhan sözen
Tebrik ederim harika bir paşa...bu güzelliğin boyu ve kilosunu paylaşmak o balığa daha bir yakışırdı. Bravo...gerçekten müthiş!
68 cm boy 4.910 gr agırlık anlatımda yazdım dıye hatırlıyoru mama unutmuum demekkı :D yorum ıcı ntesekkurler