diverozcan
Aktif Üye
- Adı
- özcan ercivan
Ben de ben de..![]()
Eline sağlık.
Yine harika iş çıkarmışsın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de ben de..![]()
Eline sağlık.
Yine harika iş çıkarmışsın.
7.resim soldan 2 ve 6. sahteler bankom..bahse girerim..Teşekkür ederim Erdal kardeş. Fırsat buldukça denemeye calışıyorum.Önümüzdeki hafta Ege taraflarında olacağım, zaman bulabilirsem son yaptıklarımı denemek istiyorum.
Sağlıcakla kal.
"Smokey Joe" Her zaman banko iş yapmıştır!7.resim soldan 2 ve 6. sahteler bankom..bahse girerim..
https://www.baliksevdam.com/forum/koleksiyonuma-yeni-katilanlar-2400.html
Bahadır bey, göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için can-ı gönülden teşekkür ederim. Hammaddesi plastik olan sahtelerde dikkat ettiyseniz eğer, dökme plastik ağır bir malzeme olduğundan dolayı, içinde oluşturdukları hava odacıkları yardımı ile hem hafifletiyorlar hem de denge unsurunu sağlıyorlar. Balsa ise hafif bir ağaç olduğundan dolayı tam tersi bir yöntemle hem ağırlığı arttırmak hem de dengeyi ve aksiyonu korumak için gerekli olan ağırlık dağılımını çok iyi planlamak gerekiyor. Bence Balsa ve diğer ahşap malzemeden imal edilen sahtelerin plastik sahtelere kıyasla avantajları daha fazla. Şöyle ki; Yekpare tel kullandığınızdan dolayı daha sağlam ve üzerine uygulayacağınız birkaç kat epoksi ile çizilmelerin önüne geçerek boyanın ve sahtenin ömrünü uzatma imkanınız da var.Sevgili Özcan bey,
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. PATCHINKO yurtdışında kullanılan etkin ve başarılı bir sahte. Ama çok pahalı. Benimse en merak ettiğim yüzüş dengeleri. Malzemenin balsa olması fark ettiriyor mu?
İlginiz için tekrar teşekkürler.
Bu arada size başka bir soru daha yöneltmek isterim; Sahtelerim/iz-in atışta iğneler sebebiyle dış parlak yüzeyleri(halogramları) yıpranmakta. Bu yüzden sahteleri alır almaz dış yüzeylerini epoksi kaplamak istiyorum. Nasıl, ne marka, nereden temin etmemi tavsiye edersiniz?
Sevgi ve selamlarımla...
Teşekkür ederim Mustafa kardeş, keyif aldığına sevindim.valla döktürmüşssün gene hocam ellerine sağlık