Digitaka nasilO yüzden hiç ses seda yok..
Son düzenleme:
Digitaka nasilO yüzden hiç ses seda yok..
Ben zamanında 1.98 cm kamış almıştım Major Craftin 7 günde elime ulaştı kırılmadan sağlam paketleme yapılmış tavsiye ederim..Digitaka nasil
Bu siteye uye olunmuyor galiba alisveris yaparken istiyorlar bilgileriBen zamanında 1.98 cm kamış almıştım Major Craftin 7 günde elime ulaştı kırılmadan sağlam paketleme yapılmış tavsiye ederim..
Evet üye olmaya gerek yok.. Paypal kalktığı için eskiden alışveriş olmuyordu sonra şöyle bir sistem geliştirdiler alacağın ürünün ekran fotosu alıp digitakanin mailine atıyorsun onlar sana ödeme linki gönderiyor.. Şimdi sistem nasıl pek bilmiyorum..Bu siteye uye olunmuyor galiba alisveris yaparken istiyorlar bilgileri
Direk urunu seciyorsun sepete ekliyorsun adres bilgileri cikiyor ve odeme sekli simdilik gordugum bu kadar daha alisveris yapmadim bir urunu sordum jdm mi diye urun fotolarinda malezya yaziyorduEvet üye olmaya gerek yok.. Paypal kalktığı için eskiden alışveriş olmuyordu sonra şöyle bir sistem geliştirdiler alacağın ürünün ekran fotosu alıp digitakanin mailine atıyorsun onlar sana ödeme linki gönderiyor.. Şimdi sistem nasıl pek bilmiyorum..
Ürün resimlerinde ne yazıyorsa odur..Direk urunu seciyorsun sepete ekliyorsun adres bilgileri cikiyor ve odeme sekli simdilik gordugum bu kadar daha alisveris yapmadim bir urunu sordum jdm mi diye urun fotolarinda malezya yaziyordu
Evet Malasia yazıyor bu tür makineler hakkında pek bir bilgim yok maalesef jdm mi olması gerekiyor vs. falan..