Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Poyrazla gelen 5 kiloluk Granyöz

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar mağlum havalar çok soğuk dünde akdeniz bölgesi bayağı soğuk poyraz esiyodu tabir yerindeyse götümüz donuyodu akşam sahilde bi ara kar attırdı eve dönmeye düşünüyoduk sonra bu koca oğlan oltaya bindi zıng diye yemi alıp yan tarafa doğru kafa attı balığı kıyıya getirdim arkadaş elinde kepçeyle bekliyor ama balık kepçeye bi türlü sığmadı balık dışarı kafayı her çıkardığında kafa atıyodu tam o ara kalamayı hep gevşetirim kafa boşa gider öyle böyle derken balık kafa üstü kepçeye yarısı girdi sonra kepçenin ucunudan ben tuttum kaldırdık 5 kilo 80 cm geldi daha büyükleri sizlerin oltanıza gelsin cümleten herkese rasgele, Balık silikon yemle alındı markasını paylaşmıyorum özelden mesaj atıp yem markasını soranlara cevap yazmıyorum

Ekli dosyalar

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Maşallah Fatih
Kırmışsın balığı çok lezzetli olur levreği bozar
Tebrikler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
tebrikler çok güzel balık.
ben sahteyi, rengini falan değil hazır murat abi falan da yazmışken başlığa size ve diğer üstadlara aksiyonu soracağım; ben birkaç aksiyon kullanıyorum jighead+silikon kombinasyonunda
1) dibe indirip dalgalı jerk verecek şekilde sürekli sarım, bazen jerk 3 sarım tekrar jerk
2) hafif jerk-boşluk al-hafif jerk-boşluk al..
3) kamışın ucunu kaldırıp minik silikona aksiyon verir gibi tık tık yapıp sararak
4) düz sarım

bu T kuyruk silikon + jighead ile henüz levrek yahut başka balık kandıramadım. meramda balık var, başka sahteler ile alıyorum ama T kuyruk ile alamıyorum. aksiyon mu yanlış acaba? yahut sarım hızımda mıdır sorun?

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler çok güzel balık.
ben sahteyi, rengini falan değil hazır murat abi falan da yazmışken başlığa size ve diğer üstadlara aksiyonu soracağım; ben birkaç aksiyon kullanıyorum jighead+silikon kombinasyonunda
1) dibe indirip dalgalı jerk verecek şekilde sürekli sarım, bazen jerk 3 sarım tekrar jerk
2) hafif jerk-boşluk al-hafif jerk-boşluk al..
3) kamışın ucunu kaldırıp minik silikona aksiyon verir gibi tık tık yapıp sararak
4) düz sarım

bu T kuyruk silikon + jighead ile henüz levrek
yahut başka balık kandıramadım. meramda balık var, başka sahteler ile alıyorum ama T kuyruk ile alamıyorum. aksiyon mu yanlış acaba? yahut sarım hızımda mıdır sorun?
Kamışın ucunu aşağıya suya doğru tutup Çok yavaş sarım yapıyoruz granyözde düz sarım bazen orta hızda da sarıyoruz beyaz renklere saldırıyor gece, levrektede kamış yine aşağıda yavaş sarıyoruz ama ucunu arada vurduruyoruz

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Fatih tebrikler kardeşim. Güzel Trofe.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah Fatih
Kırmışsın balığı çok lezzetli olur levreği bozar
Tebrikler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağol murat abi ilk defa tuttum merak ediyodum arkadaşlar yakalamışlardı daha önce, fırında mu tavada mı önerirsin? Ben levreği bazen tavada bazende fırında zeytinyağı limon suyuyla pişiriyorum bunu nasıl yapsak?

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sağol murat abi ilk defa tuttum merak ediyodum arkadaşlar yakalamışlardı daha önce, fırında mu tavada mı önerirsin? Ben levreği bazen tavada bazende fırında zeytinyağı limon suyuyla pişiriyorum bunu nasıl yapsak?
Sen onu beceremez ziyan edersin. Gönder bana ben çok güzel pişiririm...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Fatih
Çok güzel av olmuş.
Son anda gelmiş ama tam gelmiş
Her zaman rast gelsin

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar mağlum havalar çok soğuk dünde akdeniz bölgesi bayağı soğuk poyraz esiyodu tabir yerindeyse götümüz donuyodu akşam sahilde bi ara kar attırdı eve dönmeye düşünüyoduk sonra bu koca oğlan oltaya bindi zıng diye yemi alıp yan tarafa doğru kafa attı balığı kıyıya getirdim arkadaş elinde kepçeyle bekliyor ama balık kepçeye bi türlü sığmadı balık dışarı kafayı her çıkardığında kafa atıyodu tam o ara kalamayı hep gevşetirim kafa boşa gider öyle böyle derken balık kafa üstü kepçeye yarısı girdi sonra kepçenin ucunudan ben tuttum kaldırdık 5 kilo 80 cm geldi daha büyükleri sizlerin oltanıza gelsin cümleten herkese rasgele, Balık silikon yemle alındı markasını paylaşmıyorum özelden mesaj atıp yem markasını soranlara cevap yazmıyorum
Maşallah Fatih. Afiyet olsun. Devamı gelir inşallah.