- Adı
- Evren Tamer
Teşekkürler sağolun.Sizlerede rastgeleHelal olsun.Süper bir av olmuş doğrusu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler sağolun.Sizlerede rastgeleHelal olsun.Süper bir av olmuş doğrusu
sağol ustam hazine gibi bilgiler için teşekkür ederim ALLAH ilmini artırsın
konuyu daha önce okudum, tebrik etmeden dalıp gitmişim. tebrikler. göz kamaştırıcı. darısı bizim başımıza.
sessizlik, sabır, misina, iğne, sülina hatta ufak bir tekne hepsi var da, bu baba nerede bulunur onu bilmiyorum.![]()
hadi bu harbi ağır bir balık, nispeten keyifli av verecek küçüklerine de razıyım. bu sene arayacağım...
Çok Teşekkürler Sağolun.Amin cümlemizin.Evren tebrik ederim,karagözün muhteşem harika bir balık ,gözel avlarının devamını dilerim..![]()
Selahattin Kardeşim tebrik mesajın için sana Teşekkür ediyorum sağol.inşallah sizlerede böylesine Büyük avlar diliyorum.RastgeleBu işin zirvesi budur abi, can-ı gönülden tebrik ederim, böyle bi balık oltası suda olan çoğu insana denk gelebilir ama sudan çıkartabilmek esas olay budur.. Alkışlıyorum seni..
Evet Bende diyorum Kapak fotoğraf diye ama bakalım artık inşallah yakışırsa yapacaklar galibayazılarınızı, av raporlarınızı feyiz alabilirmiyim diye dikatle takip ediyorumgerçekten güzel avlar çıkarıyorsunuz.. bu son avınızda kitabınıza kapak olacak türden
![]()
ellerinize sağlık daha güzellerine diyeceğim de son nokta gibi birşey olmuş bu![]()