Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

R E K O R ... KARAGÖZ AVI ... 3,870 KG

lastona

Yeni Üye
sağol ustam hazine gibi bilgiler için teşekkür ederim ALLAH ilmini artırsın

ozgurarslan

Daimi Üye
konuyu daha önce okudum, tebrik etmeden dalıp gitmişim. tebrikler. göz kamaştırıcı. darısı bizim başımıza. :)

sessizlik, sabır, misina, iğne, sülina hatta ufak bir tekne hepsi var da, bu baba nerede bulunur onu bilmiyorum.:)
hadi bu harbi ağır bir balık, nispeten keyifli av verecek küçüklerine de razıyım. bu sene arayacağım...

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evren tebrik ederim,karagözün muhteşem harika bir balık ,gözel avlarının devamını dilerim..:):)

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
sağol ustam hazine gibi bilgiler için teşekkür ederim ALLAH ilmini artırsın
konuyu daha önce okudum, tebrik etmeden dalıp gitmişim. tebrikler. göz kamaştırıcı. darısı bizim başımıza. :)

sessizlik, sabır, misina, iğne, sülina hatta ufak bir tekne hepsi var da, bu baba nerede bulunur onu bilmiyorum.:)
hadi bu harbi ağır bir balık, nispeten keyifli av verecek küçüklerine de razıyım. bu sene arayacağım...
Evren tebrik ederim,karagözün muhteşem harika bir balık ,gözel avlarının devamını dilerim..:):)
Çok Teşekkürler Sağolun.Amin cümlemizin.

Darısı sizlere inşallah.Sabır ve sessizlik çok önemli.rastgele

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu işin zirvesi budur abi, can-ı gönülden tebrik ederim, böyle bi balık oltası suda olan çoğu insana denk gelebilir ama sudan çıkartabilmek esas olay budur.. Alkışlıyorum seni..

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Bu işin zirvesi budur abi, can-ı gönülden tebrik ederim, böyle bi balık oltası suda olan çoğu insana denk gelebilir ama sudan çıkartabilmek esas olay budur.. Alkışlıyorum seni..
Selahattin Kardeşim tebrik mesajın için sana Teşekkür ediyorum sağol.inşallah sizlerede böylesine Büyük avlar diliyorum.Rastgele

bacteria

Aktif Üye
Adı
mahmut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yazılarınızı, av raporlarınızı feyiz alabilirmiyim diye dikatle takip ediyorum :) gerçekten güzel avlar çıkarıyorsunuz.. bu son avınızda kitabınıza kapak olacak türden :)

ellerinize sağlık daha güzellerine diyeceğim de son nokta gibi birşey olmuş bu :harika:

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
yazılarınızı, av raporlarınızı feyiz alabilirmiyim diye dikatle takip ediyorum :) gerçekten güzel avlar çıkarıyorsunuz.. bu son avınızda kitabınıza kapak olacak türden :)

ellerinize sağlık daha güzellerine diyeceğim de son nokta gibi birşey olmuş bu :harika:
Evet Bende diyorum Kapak fotoğraf diye ama bakalım artık inşallah yakışırsa yapacaklar galiba :D :D Farketmez sağlık olsun.Herkese güzel avlar.Rastgele