- Adı
- Evren Tamer
Teşekkürler.RastgeleTebrikler,harika bir trofe![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler.RastgeleTebrikler,harika bir trofe![]()
Tebrikler Evren,
Azmin sabrın ve yıların tecrubesiyle deniz anna sana güzel bir hediye vermiş çokta isabetli olmuş.kendim tutmuş kadar sevindim.maşallah.
İrfan abi iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.geçen buluşmada Hamdi abi ile kulaklarını çınlattık.Çok iyi karagöz tebrik ederim Evren, rast gelsin...
evren tebrikler kardeş, inanılmaz güzel bir trofe..daha irileri denk gelsin dicem ama daha irisi varmıdır onu bilemem![]()
Oyoyoyoyyyyyy Maşallah abi süpersin. Çok güzel bir baba karagöz, valla süper olmuş. Güzel avlarının devamını dilerim.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için sağolun.sizlerede inşallah böylesine büyük avlar diliyorum.rastgeleEvren usta, tebrikler... Raporlarınız ve verdiğiniz değerli bilgilerden çok yararlanıyoruz. Okurken müthiş keyif aldım. Bunca emek ve tecrübeden sonra böylesine güzel trofe avları hakediyorsunuz. Daha güzel trofe avlarınızın haberlerini ve raporlarını tekrar okumak dileğiyle... Rastgele...