Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala ve Kaşık Takımı (Boğaz ve Derin su için)

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
olur neden olmasın.. ama biraz sağlam bir klipsli fırdöndü bağla bana kalırsa

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
mustafa abimmm.. bu tür ipleri pokemonlar çok pahalıya satıyor.. örneğin istoçda kısık balıkcılıkda kursun ipi var 0.60 örme ip diyorlar 25 metre boyunda 4 liradan satıyorlar çüssss yani :D 20 adet boncuk 2.5 lira mesela orda
gittim tuhafiyeye 0.60 örme ipi gösterdim buna benzer ip arıyom dedim sağlam olsun diyede söledim.. bir kaç tane ip çıkardı arasında en sağlamı buydu..valla 30 kg üstü çekiyo :D ismini bilmiyorum inanın 100 metresine 4 lira verdim,200 tane boncugada 3 lira verdim

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yavuuzzz ;-) dediğine geldim bi bak düğümler konusuna naylon dan şok yapamıyorum mahin düğümünü beceremedim. Ya aslında oldu oldu da benim içime sinmedi. İpé iple şok yapacağım . Hangi düğümü önerisin. Duble uni mi ?

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
sacım sakalım yokki laf anlatim sana :D :D :D :D
ipe ipde duble uni idealdir.. fazla abartma ama öyle 8/10 tur dolama 4 tane yeter

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Muhtemelen bende öyle düşündüm neyse yarın akşam suyuna bi şabut yoklayacagim surf takımla ve kaşıklarla ;-) inşallah hava soğuk olmaz ;)

Daiwa tournament 16mm e 5 metre Berkley whiplash 24 mm şok yapacağım mecburen ;)

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
sana bişe diymmi.. umarım 13 kg çekerli misinan seni yarı yolda bırakmaz :D

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
sana bişe diymmi.. umarım 13 kg çekerli misinan seni yarı yolda bırakmaz :D
Bırakmaz bırakmaz ;-) baktim balik var olmazsa v 80 ni devreye sokarim. Yemli atacagim onu da. Ona 21 whiplash sardim. ;)
o da olması raw 2 65 ı sokarim ona da whiplash 24 sardim. ;-)

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
bak biz acılırken marmarisde gidelim trança,sinarit,tombik filen avlıyalım diyemiyoz nedenmi.. arkadaş ne çıkacagı belli olmaz çünki acık deniz orası baglarız 0.20 ip misina çekeriz sinariti,lahozu filen ama ya akya varsa oltada nasıl çekcen ooo misina ile,demek istedigim baraj orası tatlı su.. büyük balık bence vardır orda neme lazım diyerek sağlam bir misinan varsa onu kullan yinede sen bilirsin