Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala ve Kaşık Takımı (Boğaz ve Derin su için)

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
aynen öyle kardşm.. köstek boyunu en aşşa 3,5 metre yapın birde kullanabiliyorsan fluo misina vede 0.25 - 0.30 kullan eger pahalı geliyorsa.. 0.30 şeffaf surf misinası kullan nedenmi: surf misinalar daha sertdir yapısı karışmaz kolay kolay

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
bu arada açıklama yaparken köstek misinasını 0.35-0.40 yazmışım :p neden öyle yazdım bende bilmiyom yanlış yazmışımdır kesinlikle :D kösteğe 0.25-0.30 fluocarbon kullanmak çok çok iyi ama maliyet bakımına diğer misinalardan pahalı tabi onun alternatifi ise surf veya cast yazan misina kullanmak şeffaf olmak kaydı ile cünki yapısı daha sert vede dolanma riski çok az onudaaynı 0.25 - 0.30 kullanmak ideal

ahmethakkı

Yeni Üye
Adı
ahmet hakkı aşık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
GÜZEL PAYLAŞIM OLMUŞ. EMEĞİNE BİLGİNE SAĞLIK...

MCceka

Aktif Üye
Adı
Mehmet ÖZGÜR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
paylaşım ve bilgiler harika teşekkür ederim

Son düzenleme:

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim. Bu konuda bir sorum olacaktı. 1nci boncuk gezermi yoksa sabit mi? Sabit ise bağlama tekniğini açıkçası anlayamadım. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Resim ektedir.

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar bu kadar teferruata girmek yerine T fırdöndü alıp kullansanız sizin işinizi çok rahat görecektir.Hemde ne kadar az teferruat atarken o kadar az sürtünme=daha fazla mesafe demek.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar bu kadar teferruata girmek yerine T fırdöndü alıp kullansanız sizin işinizi çok rahat görecektir.Hemde ne kadar az teferruat atarken o kadar az sürtünme=daha fazla mesafe demek.
Aynen katılıyorum hasan kardeşimize bende aynı ürünü kullanıyorum , minimum gam ve misine problemi pıratik kullanım tavsiye ederim .
pr_01_107732_max.jpg