Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rastgele..

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Hoş geldiniz spin işine girdiyseniz şimdiden tutumlu olmanızı tavsiye ederim çok lazım olacak o paralar ilerleyen zamanda☺

Saruca Paşa

Yeni Üye
Adı
Saruca P.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aramıza hoş geldiniz.
Rastgele...
Hoşbuldum dün akşamüstü deniz dalga yapmadığı için olta atamadık. Gece attığımızda da gelmedi :) Yılmak yok atmaya devam :))) bu gece bırakma yapmayı planlıyorum...

Saruca Paşa

Yeni Üye
Adı
Saruca P.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldiniz spin işine girdiyseniz şimdiden tutumlu olmanızı tavsiye ederim çok lazım olacak o paralar ilerleyen zamanda☺
Demeyin :))) dün gece 2 takım rapalam gitti zaten :)) acaba takıldığı için mi kopmuştur ? attığım yer sığ değildi rahat 10-15 m vardır. marinanın petrol iskelesinden atıyorum.

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Demeyin :))) dün gece 2 takım rapalam gitti zaten :)) acaba takıldığı için mi kopmuştur ? attığım yer sığ değildi rahat 10-15 m vardır. marinanın petrol iskelesinden atıyorum.
Takılsa hissetmemenize imkan yok , doğru düğüm , doğru marka doğru kalınlık vs bu konular çok tartışıldı sitede bulup okuyunca çok değerli bilgiler olduğunu göreceksiniz..

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Balığın kesmesi için ortada bir mücadele olmalı ki buna vakit ve imkan olsun☺...