cihan drums
Daimi Üye
- Adı
- cihan
Hoş geldiniz spin işine girdiyseniz şimdiden tutumlu olmanızı tavsiye ederim çok lazım olacak o paralar ilerleyen zamanda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hoşbuldum dün akşamüstü deniz dalga yapmadığı için olta atamadık. Gece attığımızda da gelmediAramıza hoş geldiniz.
Rastgele...
DemeyinHoş geldiniz spin işine girdiyseniz şimdiden tutumlu olmanızı tavsiye ederim çok lazım olacak o paralar ilerleyen zamanda![]()
Takılsa hissetmemenize imkan yok , doğru düğüm , doğru marka doğru kalınlık vs bu konular çok tartışıldı sitede bulup okuyunca çok değerli bilgiler olduğunu göreceksiniz..Demeyin)) dün gece 2 takım rapalam gitti zaten
) acaba takıldığı için mi kopmuştur ? attığım yer sığ değildi rahat 10-15 m vardır. marinanın petrol iskelesinden atıyorum.
Hoşbuldum şefimHoş geldin Saruca
Balık kesmiş olabilir mi ?Takılsa hissetmemenize imkan yok , doğru düğüm , doğru marka doğru kalınlık vs bu konular çok tartışıldı sitede bulup okuyunca çok değerli bilgiler olduğunu göreceksiniz..