Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sahte Balık Glow Ve Uv Modifiyesi

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bence bu denemeleri ilk önce iyi olmayan markalar üzerinde denenebilir
Ayrıca yukarıda belirttiğiniz sahtenin alt kısmı zaten glow savagaer preyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Glow özelliği olduğunu bilmiyordum. Ama yok diye biliyorum. Bi kontrol edeyim yarın. Bu sahteden başlama sebebim zaten yüzüşü kandırıcılığı iyi olan bir sahteyi dahada cezbedici hale getirip sürekli çalışır hale getirebilmek. Başarılı olursa çalışan çalışmayan tüm sahtelere çeşitli modifiyeler yapmayı düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim.

eylmz

Daimi Üye
Glow özelliği olduğunu bilmiyordum. Ama yok diye biliyorum. Bi kontrol edeyim yarın. Bu sahteden başlama sebebim zaten yüzüşü kandırıcılığı iyi olan bir sahteyi dahada cezbedici hale getirip sürekli çalışır hale getirebilmek. Başarılı olursa çalışan çalışmayan tüm sahtelere çeşitli modifiyeler yapmayı düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim.
Ayni sahte bende vardı hocam İsik tut altına glow var hemde iyi yanıyor uzun sure

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Aliden yada yurt icinden ucuz yollu aksiyonu ve erimi sahteler ustunde denenebilir. Sonucta soype bir gercek var hepimiz kactane pahali sahteyi denize heba ettik. Bi tane ucuz sahteden kacacak degiliz.

Mektupla

Daimi Üye
:harika:
:tskler:

Mektupla

Daimi Üye
Son düzenleme: