reelmaster
Daimi Üye
Sağol İlhan, senden de kiloluk çupralar bekliyoruz !Emeğine ve kalemine sağlık Abi. Daha iyileri rast gelsin inşallah
Sağol İlhan, senden de kiloluk çupralar bekliyoruz !Emeğine ve kalemine sağlık Abi. Daha iyileri rast gelsin inşallah
Sağol Yavuz.. Askeriye bölgeden çıkınca yeni meralar açıldı bize de. Güzel paşaların dolaştığı bir kaç nokta var ama kandırmak zor !Tebrikler Akif abi. Her satırı yavas yavas okudum🙂 Resmen yasadım o anı, eline sağlık. Kışın haftasonları ailemin orada oturması sebebiyle gelirim darıcaya. Levreğin dolandığını hiç bilmezdim oralarda😉
7-8 saat aralıksız mı ? İmam da meraya gelecek mi ? Hazır deniz suyunda yıkar, gömersiniz beni 🙄Kasim’in son haftasi ya da Aralik’in ilk haftasi insallah birlikteyiz abi.. 7-8 saat araliksiz spin icin simdiden dinlen lutfen.. 🙂
Abi sen beni avda gor, saniye oturmam, 6-7-8 saat araliksiz tokatlarim denizi.. bosuna mi makina eskitiyorum saniyosun 🙂 bi de sirnak’ta olmanin verdigi ozlem var.. sana yatak olan koltuklardan getiririm.. dinlene dinlene atarsin 🙂7-8 saat aralıksız mı ? İmam da meraya gelecek mi ? Hazır deniz suyunda yıkar, gömersiniz beni 🙄
7-8 saat aralıksız mı ? İmam da meraya gelecek mi ? Hazır deniz suyunda yıkar, gömersiniz beni 🙄
Sağol abi. İğne sert bir noktaya gelseydi muhtemelen puldan sıyırır girmezdi. O yumuşak noktayı bulması ve yırtmadan alabilmem gerçekten şans. Zaten iki santim farklı yerden girse adımız Coşkuna çıkardı mazallah !Tebrikler Akif,
Çok güzel bir meraklı! Levrek.
Sonuna kadar pür dikkat okudum, taa ki "balığın kafası başka tarafa bakıyor" diyene kadar. O zaman düştü bende de jeton.
Levreği de en yumuşak yerinden yakalayıp kıyılatabilmen büyük başarı.
Her zaman rast gelsin