ŞAP MI SÜRDÜN MÜBAREK ? YOOO, BİLDİĞİN LEVREK !

Tebrikler Akif abi. Her satırı yavas yavas okudum🙂 Resmen yasadım o anı, eline sağlık. Kışın haftasonları ailemin orada oturması sebebiyle gelirim darıcaya. Levreğin dolandığını hiç bilmezdim oralarda😉
Sağol Yavuz.. Askeriye bölgeden çıkınca yeni meralar açıldı bize de. Güzel paşaların dolaştığı bir kaç nokta var ama kandırmak zor !

7-8 saat aralıksız mı ? İmam da meraya gelecek mi ? Hazır deniz suyunda yıkar, gömersiniz beni 🙄
Abi sen beni avda gor, saniye oturmam, 6-7-8 saat araliksiz tokatlarim denizi.. bosuna mi makina eskitiyorum saniyosun 🙂 bi de sirnak’ta olmanin verdigi ozlem var.. sana yatak olan koltuklardan getiririm.. dinlene dinlene atarsin 🙂

Akif abi hayırlı olsun. Çok güzel bir av raporu olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tebrikler Akif,
Çok güzel bir meraklı! Levrek.
Sonuna kadar pür dikkat okudum, taa ki "balığın kafası başka tarafa bakıyor" diyene kadar. O zaman düştü bende de jeton.
Levreği de en yumuşak yerinden yakalayıp kıyılatabilmen büyük başarı.
Her zaman rast gelsin

Tebrikler Akif,
Çok güzel bir meraklı! Levrek.
Sonuna kadar pür dikkat okudum, taa ki "balığın kafası başka tarafa bakıyor" diyene kadar. O zaman düştü bende de jeton.
Levreği de en yumuşak yerinden yakalayıp kıyılatabilmen büyük başarı.
Her zaman rast gelsin
Sağol abi. İğne sert bir noktaya gelseydi muhtemelen puldan sıyırır girmezdi. O yumuşak noktayı bulması ve yırtmadan alabilmem gerçekten şans. Zaten iki santim farklı yerden girse adımız Coşkuna çıkardı mazallah !:krktm:

Tebrikler abi güzel balık, senin şansın varmış onunda eceli gelmiş kıçından yakalanmış 🙂 güzel keyifle okuncak gerçek rapor olmuş, bazen birileri sırf reklam amaçlı rapor paylaşanlar oluyor çantadan yem kutusuna A'dan Z'ye kullandığı tüm malzemenin markasını yazıyolar adamlar yakında giydiği çorabın markasını yediği bisküvin markasınıda yazacaklar forumda ayar ediyolar beni. Bide bu kocaeli körfezine belediye 4-5 sene karamürselden levrek çipura yavruları salmışlardı haberlerde falan çıkmıştı ne oldu bu balıklar çoğaldımı yoksa onlardan birinin büyümüşünümü tuttun bugün naptın 🙂

Son düzenleme:
tebrikler akif abi cok güzel bir rapor yazmışsın çokta şanslısın

Back