- Adı
- Şeref
Ben doğrudan Hamdi'nin hedef alındığını düşünmüyorum Yaşar.Şimdi bu konuda hedeflenen eğer Hamdi'nin avı ve amatörlüğü ise yanlış yapılıyor derim.
Katliam kelimesini telafuz edeceksek saroz kıyılarına gidip av yapan ve kendilerine amatör diyen restoranların balık tedarikçilerini falan izlemek lazım. Aslında oralara gitmeden çocuğunun facebook sayfalarından da görebiliriz. gördüklerimiz görmediklerimizin onda biridir
Hamdi'ye gelince, zaten gitmeden öncede hedefi belli olan sadece o mücadeleyi tatmaya giden ve tek avla avını bitiren birisi. Amatörlük dışına çıkmamış birisinin avından sonra bu konu açılıyorsa bende kasıt ararım. Muhtemelen bir kaç kişi akşam bir yerlerde oturup demlendikten sonra bu kararı alıp haydi girişelim demiştir. Zamanında da çok oldu bu sataşmalar. Cidden sapla samanı ayırmak lazım.
Hamdi ben dahil çoğumuzun tuttuğu balıktan fazlasını denize iade etmiştir. Bir çoğuna kendim şahit oldum. Hamdi'nin amatör ruhuna ve doğaya saygısına ben şahsen kefil olurum.
Arkadaşının sevincini paylaşmak, başarısını alkışlamak erdemdir.
Hepinize rastgelsin.
Zaten Hamdi'nin amatörlüğüne laf edebilecek biri olduğunu da sanmıyorum.
Ben de nasıl bir duyarlılığa sahip olduğunu oldukça yakından biliyorum.
Konunun bence asıl amacı hem bir kereyle yetinmeyip her fırsatta orada olup avlanan 8ki bu günde 1 tane için yasal), günlük limitlere dikkat etmeyen avcılara dikkat çekmek.
Biz kendimiz bu avcılara engel olmazsak yarın bize de bu av yasak olur.