Daiwa z vertice , 97, 120 ve 140f adetli alabileceğin mesafe ve hem rowling hemde wobling yapan sahtelerdir. Adetli alabilirsin, benim tecrübeme göre 80cm sarım da levrek ve lüfer avı için idealdir, şiddetli lodosta ve poyrazda levrek avlarında kullanıyorum bir problem yaşamadım, birde şunu unutma yavaş makineyi hızlı sarım kullanmak hızlı makineyi yavaş sarım yapmaktan her zaman daha kolaydır ve yavaş makineler daha torklu ve güçlü makinalardır. Sahte için ise hava ve suyun durumuna göre yanlış renk tercih etmiş olabilirsin + çinekop zamanı attıysan balık kendi kadar yeme saldırmamışta olabilir, öyle durumlarda 1 boy küçüğü olan 120f atarım baktım o da balığa büyük geliyo 97f atıyorum.
Yukarıda arkadaşın paylaştığı shimano slient assasin'i bende önermiştim hatta bulabiliyorsan arkadaşın paylaştığı rengi kesinlikle al. İnanılmaz bir mesafe sahtesidir. Balık açıktaysa muhakkak denenmesi gereken bir sahtedir ama ben istanbulda ne yazık ki Sinking (S) sahteyi kimseye öneremiyorum, çalışmadığı için değil insanlar aç gözlü olduğu için 2 tane üst üste balık bindirdiğin zaman adam sanki balık senin önüne ikametini aldırmış gibi senin önüne atmaya başlıyo ve bi dolandığınız zaman mecburen sarımı bırakacağın bir an oluyo, orada sahte battığı için kayaya taktırıp sahte kaybı sıkça yaşayabilirsin.