Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeytanın bacağını kırdım sonunda

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler bir türlü yemli avı sonlandırıp spine geçemiyorum takımlarım yanımda olmasına rağmen, oturduğum koltuktan kalkıp elimdeki çayı sigarayı bırakıp spin çalışmak zor geliyor, balıkları görerek av yapıyorum önümde zıplıyorlar belki spin çalışsam daha fazla tutacağım ama o keyfi bırakamıyorum bir türlü :) Daha niceleri rastgelsin.. Çok imreniyorum ama daha elime almadım spinleri :)

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Tebrikler Murat bey hatta gözünüz aydınmı desek:)

Bazen bazı marka ürünler kendilerini fark ettiriyor diyelim.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Güzel av, bir tüyo eğer avlandığınız yerde ışık varsa fazla görüntü vermeyin suya yakın durmayın sahte, renkleriniz natürel balık renkleri olsun. Sürekli açık renk atmak bazen skor yapmayı engeller.
Avlarınızın devamını dilerim.

scorpion26

Daimi Üye
Tebrikler bir türlü yemli avı sonlandırıp spine geçemiyorum takımlarım yanımda olmasına rağmen, oturduğum koltuktan kalkıp elimdeki çayı sigarayı bırakıp spin çalışmak zor geliyor, balıkları görerek av yapıyorum önümde zıplıyorlar belki spin çalışsam daha fazla tutacağım ama o keyfi bırakamıyorum bir türlü :) Daha niceleri rastgelsin.. Çok imreniyorum ama daha elime almadım spinleri :)
Ben de yemli atıyorum arada, ama bana lüfer familyasını yemli ile mi yoksa spin ilemi tutmak istersin deseler kesin tercihim spin olurdu. Ama yemliyide arasıra ziyaret eden süpriz balıklar keyifli anların yaşamasına sebep oluyor.

scorpion26

Daimi Üye
Güzel av, bir tüyo eğer avlandığınız yerde ışık varsa fazla görüntü vermeyin suya yakın durmayın sahte, renkleriniz natürel balık renkleri olsun. Sürekli açık renk atmak bazen skor yapmayı engeller.
Avlarınızın devamını dilerim.
Tüyo için çok teşekkürler. Yakın zamanda birkaç sahte daha edinmeyi düşünüyorum. Bu söylediklerinizide göz önünde bulunduracağım.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Tutmayanlar kulübü en faal üyesini kaybetti.
Bu, klübün dağılacağının göstergesi olamaz. Yeni üye kayıtları ne yazık ki ayrılanların onlarca katı olacaktir.

Kahrolsun tutamayanlar klübü

Sent from my iPhone using Tapatalk