Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeytanın bacağını kırdım sonunda

perfecto

Üye
Adı
Gökhan GÖKÇE, Beylikdüzü
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Murat'cım Kusura bakma ancak yazabiliyorum.
Sonunda bu kadar para yatırdığın , evi karşına almayı göze alıp zaman harcadığın bu hobide, boğazın efendisinin familyasından 4 üyeyi kandırmayı başarmışsın.

Ben de bir gün bu makus talihimi kıracağım ama ne zaman, niye olmuyor diye düşününce sanırım bu gürpınar -yeşilköy arası bu iş için samanlıkta iğne aramak gibi oluyor. Sahte konusu çok önemli tabii ama , çin mallarının mera taramak için mantıklı olduğu fikrinden de vazgeçemiyorum.

İnşallah ben de tutmak istiyorum ama kısmetimiz ne zaman bakalım .

Grup spine organizasyonu yapalım buradaki arkadaşlar ile hafta sonu ne dersin ? :)

scorpion26

Daimi Üye
Murat'cım Kusura bakma ancak yazabiliyorum.
Sonunda bu kadar para yatırdığın , evi karşına almayı göze alıp zaman harcadığın bu hobide, boğazın efendisinin familyasından 4 üyeyi kandırmayı başarmışsın.

Ben de bir gün bu makus talihimi kıracağım ama ne zaman, niye olmuyor diye düşününce sanırım bu gürpınar -yeşilköy arası bu iş için samanlıkta iğne aramak gibi oluyor. Sahte konusu çok önemli tabii ama , çin mallarının mera taramak için mantıklı olduğu fikrinden de vazgeçemiyorum.

İnşallah ben de tutmak istiyorum ama kısmetimiz ne zaman bakalım .

Grup spine organizasyonu yapalım buradaki arkadaşlar ile hafta sonu ne dersin ? :)
Valla Gökhanım şu an bu satırları işyerinden yazıyorum. Aralık 15'e yetişmesi gereken bir iş var. Yarın toplantısı yapılacak. Sanıyorum gece gündüz cumartesi pazar burdayız. Ama inşallah böyle olmazda önümüzdeki haftasonundan birinden bu dişlilerden birkaçı ile tanıştırırız.

perfecto

Üye
Adı
Gökhan GÖKÇE, Beylikdüzü
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Walla Murat'ım sende bu talih varken, esas boğazın efendisini sizin şirketin patronları yakalamış. Seni tutmuşlar :D

Seni bırakmaz onlar, çinekopun sasukeye takılması gibi yakalanmışın :)

Sen balık tutmak için rapor al bence doktordan :)

dadans77

Aktif Üye
Adı
Ümit dadans
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler..

SERDAR-78

Daimi Üye
Adı
SERDAR UZUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Murat,

Dün gece Ali Sami, Ali Burak, Ali Gökhan, Ali Salih ekibi 22 de Sultan çiftliğine çadırı kurup, sonra söküp 04:00 te Nato limanına temel atmadan yine çadırı kurdular.
Mangal, çay, at boşçek sonrası ben yanlarına ulaştım.

At boş çek eylemlerine ortak oldum.
Sonra bir ara şeytan yanımıza uğradı. İki bacağı da sağlam.
Antreman yapan profesyonel boksör gibi dakikada 130 kere ip atlayıp bizimle dalga geçti.
Gökhan'ın sahte balıkla yakaladığı bir sardalya ve bir yengeçe de güldü geçti.

Sen yine kırsana şunun bacaklarını, ümidimiz bundan sonra sensin.