Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla abi iyi olurdu ama bu ara şirkette seferberlik ilan edildi. Aralık 15 e yetişmesi gereken bir iş var. Her gece ve cumartesi pazar dahil çalışmaya başladık. Bir taraftan mesai alınca iyi olucak ama diğer taraftan hem balığa çıkamıyorum hem de aşırı derecede yoruluyorum. Böyle giderse bu lüfer sezonuda bir daha ava çıkamıycam sanırım.Murat,
Dün gece Ali Sami, Ali Burak, Ali Gökhan, Ali Salih ekibi 22 de Sultan çiftliğine çadırı kurup, sonra söküp 04:00 te Nato limanına temel atmadan yine çadırı kurdular.
Mangal, çay, at boşçek sonrası ben yanlarına ulaştım.
At boş çek eylemlerine ortak oldum.
Sonra bir ara şeytan yanımıza uğradı. İki bacağı da sağlam.
Antreman yapan profesyonel boksör gibi dakikada 130 kere ip atlayıp bizimle dalga geçti.
Gökhan'ın sahte balıkla yakaladığı bir sardalya ve bir yengeçe de güldü geçti.
Sen yine kırsana şunun bacaklarını, ümidimiz bundan sonra sensin.
ben buldum paşayıValla levrek bana da lazım. Bakalım ne zaman kısmet olucak. İnşallah en kısa zamanda ikimizde buluruz aradığımız paşayı.
Senin adına çok sevindim. Darısı başıma artık.ben buldum paşayıbu konuşmadan sonra hafta sonu balığa gittim, şans ya işte levrek vurdu
rapor açınca bakarsın kardeşim.sende inşaallah levreğe denk gelirsin...