Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano alivio cx 4.20

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Hızlı aksiyonlu kamışlarda da balık vuruşlarını gayet rahat hissedebilirsiniz. Tabi marka ve modele göre değişir. Yabancı forumlarda kamış incelemelerinde genelde atabileceği kurşun ağırlığı, aksiyon, vuruş hassasiyeti, ağırlık, çap ve fiyat değerlendirmesi yapılırken bizde (genellikle boğazda) ağır kurşunu uzağa atabiliyor mu ve de ucuz mu tarzında incelemeler, yorumlar olur. Neyse konuyu fazla dağıtmadan, titanosa kabaca ultegranın 2 rulmanlı modeli diyebiliriz. Yani titanos alırsanız alivio kalitesinde ultegra almış olursunuz. Güzel makinedir işinizi görür.

ainos

Aktif Üye
Adı
Ünal Özdemir
Alivio kamışı kullanıyorum demiştim, kamışla beraber Titanos XSA yı da kullanıyorum. :D
Kamış ve makina uyumlu, makinadan memnunum gerçekten güzel makina. Tavsiye ederim.

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Sanırım ben yanlış bı ürüne baktım bu belırttıgım alıvı 120 gr atarlı ben 200 gr atarlı bı kamış aramaktayım bana önerebılıcegınız bı ürün varmı shımano dan

okyanus

Yeni Üye
Adı
Mehmet Ali ÖZKAN
Alivio 200 gr aksiyonlu kamış var geçmiş zamanda bir parti piyasaya dağıtıldı birdahaki partinin geliş tarihi henüz belli değil. bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama bu ürün geldiği zaman tabi o zamana kadar farklı bir ürün almaz iseniz size hangi bayiden temin edeceğinizi söyleya bilirim Titanos 5500XSA surf makine ise Shimano modelleri arasında en ekonomik surf makinelerden bu ürününde tahmini geliş tarihi Ağustos ayı ilk haftası veya ilk 10 günü içerisinde olacaktır. Yine düşünürseniz temin edeceğiniz bayi bilgisini verebilirim.