Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SHİMANO BEASTMASTER CX 400-200 KAMIŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
3 ADET SHİMANO BEASTMASTER 400-200 CX TE KAMIŞLARIM VE 2 ADET SHİMANO CATANA MORMORA KAMIŞLARIM GÜNCELDİR...

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
catana mormoraların fiyatları adet basına 100 tl ye düştü ve sıcak fırsat oldu diyorum tabiki kargo ücretleri alıcıya aittir bilgilerinize....

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
Acillllll nakit ihtiyacından dolayı beastmaster kamislarim adet fiyatı 275 tl indirdim ilgilenen dostlara duyurulur

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
BEASMASTER KAMIŞIN 1 ADEDİ SİTEDEN FATİH ARKADAŞIMA(CASASERA)SATILMIŞTIR UMARIM GÜZEL GÜNLERDE KEYİFLİ AVLAR YAPAR HAYIRLI OLSUN...

Fatih Oktem

Aktif Üye
Adı
fatih
Merhaba Hakan,

Beast master kamışı aldım,ilgin alakan için çok teşekkür ederim.Kamış gerçekten çok temiz.Bir balık sever olarak ekipmanlarına bu kadar özen gösterdiğin için ayrıca tebrik ederim..

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
Merhaba Hakan,

Beast master kamışı aldım,ilgin alakan için çok teşekkür ederim.Kamış gerçekten çok temiz.Bir balık sever olarak ekipmanlarına bu kadar özen gösterdiğin için ayrıca tebrik ederim..
merhabalr fatih;

beğenmene çok sevindim güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullan tekreardan tesekkür ederim...

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
İKİ ADET BEASTMASTER KAMIŞ VE İKİ ADET SHİMANO CATANA MORMORA KAMIŞ GÜNCELDİİR....

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
Beastmaster kamışın 2.ciside satılmıştır elimde bir adet beastmaster kamış 2 adette mormora kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...