Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano mu? Yoksa Daiwa mı? Yorumlarınızı Alalım :)

Shimano mu? Daiwa mı?

• Shimano

• Daiwa

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynen çok önemli bir noktaya değindin Eşref ağabey, Özellikle çıkrıkta ve açık deniz avlarında kulağıma gelenler genellikle güçsüz kaldığıydı :)
Ben bu videoyu çoook ama çooooook seviyorum.:)

Kahramanın adı Shimano Curado çıkrık. ( Baitcasting makara ) Bence fark burada. Videonun 6. Dakikasından sonra şhow başlıyor.:eek: 8.19 saniyesinden sonrası tam bir komedi. :komik: Ama onun altından da kalkıyor.:kötü: Görünen köy klavuz istemez misali, bunu gördükten sonra niye macera arayıp başka markalara yöneleyim ki.:D

İyi seyirler.

Son düzenleme:

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Oluyo böyle her marka makineye ait efsanevi videolar. Çok takılmayın. 3000 lik sahara ile bile ne levrekler çektim canavar gibi çalıştı. Kalama ayarını iyi yaptıktan sonra hyperloop veya işte daiwa nın en alt segmentteki makineleri ile bile ne balıklar çekersiniz. Önemli olan sarımdaki yumuşalık ve örgü ile nasıl geçindiği, şimanolarda bu konuda gayet başarılı. Daiwa da başarılı tabii de cırrrlamıyor makine garç gurç çekilmiyor balık. Çok sessiz çalışıyor da balık çekerkende çok sessiz :D

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar
bugün av malzemeleri satan bir mağazada daiwa cerate ve freams modelini inceleme fırsatım oldu fakat freams 3000 lik modelinde kolu çevirdiğimde makinenin makarası nin çok fazla yalpa yaptığını gördüm ve satıcıya sordum balans ayarı problemli bu modelde tabi satıcı küsur bulamadı aynı şekilde olmasada create modelinde de kolu hızlı bir şekilde çevirdiğimde makinenin rotorundan ses geldiğini farkettim açıkçası bu iki model beni biraz şaşırttı beklediğim gibi değildi ve tezgahın camlı bölgesinde 2014 sw stella duruyordu tabi aldım 5 dakika inceledim makineye hayran kalmamak elde değil gerçekten mükemmel cerate nerdeyse stella fiyatinda ama arada bir hayli fark var sanırım

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
i love okuma.
okumacı +1 :)

hilter144

Yeni Üye
Yeni başlayacak birisi olarak ben de yorumları zevkle takip ediyorum.Karar vermeye çalışıyorum makina için...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Mercedes, BMW, RolceRoyce, Ferrari ve aklıma gelmeyen diğer tanınmış markalar.
Herkes araba seçerken bu markalardan birindeki xx bir özelliğe ve bütçesine uyacak olanı seçip alıyor.
Makinelerde de bence durum aynı. Biri diğerine üstün değil. Daiwa ya da Shimano için biri diğerinden üstündür demek mümkün değil bana göre..