Kamışın etiketinde 800 küsür TL diyor, terletsen de 650 den aşağı ineceğini sanmam

Zaten o kamış 1 seneye yakındır orda
Anlıyorum seni hemde çok iyi. Çünkü bizde aynı dertlerden muzdarip olduk zamanında, Ferrari Prestige i alınca huzura erdik

Neyse konumuza geçelim:
Extreme lerde o dert oluyor genelde, şükür bende olmadı hala.
Kamışı Cengiz balıkçılığa götür, onlar çare buluyor. Fincanı çıkarıp yenisini takıp sarıyorlar. Ve Epoxy liyorlar. Kolay iş. Sende yapabilirsin.
Evet Antares BX'in fincanları Fuji Alconite. O fincanlar daha az rüzgar düğümü yapıyor. CX in fincanları Shimanonun kendi üretimi ama Fujiler gibi şişman değil, rüzgar düğümüne çok daha müsait.
Ama rüzgar düğümünü tamamen önleyen bir fincan varki onlarda Lineaeffe Ferrari Prestige lerdeki "Low Rider" tipli fincanlar. Shimano Super Aero Technium kamışlarda da onlardan var görmüşsündür belki, Spotta o kamışta var, incelersin fincanlarını.
Ben Prestige kamışımı aldığımdan beri daha hiç fincana sarıpda rapala kaybı yaşamadım ki önceki kamışlarda bu sorundan dolayı çook rapala kaybetmişliğim vardır.
Sonuç olarak: Antares BX lerdeki Fuji fincanlar rüzgar düğümünü azaltıyor, ama bu düğümü hiç meydana getirmeyen fincanlar Low Rider tipinde olanlar. Eğer rapala için alacaksan parçalı kamış da düşünebilirsin. (Lineaeffe Prestige, Shimano Aerocast vs.)
Çapari içinde alırsın bir BeastMaster olur biter

Ha bitek Antares BX ile hepsini halledemezmisin?, 170 gr.a kadar halledersin tabii ama parçalı kamışlar
rüzgarda ağır kurşunla (170-185-200 gr) çok daha iyi performans sergiliyorlar.