Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano nexave

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Şöyle bir sorun var ki o fincanlar teleskopiklerde pek kullanılmıyor. Yerleştirme yerleri konusu normal fincanlardan daha farklı. Olmaz mı olur tabi, satın alıp extreme in fincanlarını söküp onları koyabilirsin ama o iş için önce extreme in aksiyonunun bozulması riskini göze alman gerekir. Ben Prestige kamışımdakileri söküp orijinal Fuji olanını alıp değiştirmeyi düşünmüştüm ama fuji fincanlar ciddi fiyatlı :cool: Sırf fincanlar extreme kamışın fiyatına bulur hatta geçer.
Olsun,tam kapanmasın.Ne olcek.Aksiyonuda bozulmaz bencene.Fincan, fincandır.Ha fuji,ha buji :D
Kaça o fincanlar ;)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abovvvv.
Çıkmasını bulamazmıyız bunların.:D
Yan sanayide olur.

Üstüne elli,yüz daha veririn gider perstij alırım bitane onun fincanlarını sökerim.
Çakal olmuş bu Avrupalılar.
Prestige in fincanları bukadar kaliteli değil tabi. Standart Low Rider tipinde sadece.

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Ben bunlardan istiyorum Birol abi. Sen bilirsin bu işleri.Şunun 4-5 tlye satıldığı bi yer yokmu şimdi.
Ştandart olsun benimki. Standartlarım var çünki :D

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben bunlardan istiyorum Birol abi. Sen bilirsin bu işleri.Şunun 4-5 tlye satıldığı bi yer yokmu şimdi.
Yok maalesef. Varsa da ben bilmiyorum. Sana anca prestige kamışı önerebilirim ama onu da ağır ve parçalı diye istemezsin.
Ben forcemasterımın en uç fincanını değiştirmiştim. 15 TL falan verip getirtmiştim. Orijinal Fuji SIC
Ve süper oldu, örgü misinalar hala en ufak bir çizik yapamadı.

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Yok maalesef. Varsa da ben bilmiyorum. Sana anca prestige kamışı önerebilirim ama onu da ağır ve parçalı diye istemezsin.
Ben forcemasterımın en uç fincanını değiştirmiştim. 15 TL falan verip getirtmiştim. Orijinal Fuji SIC
Ve süper oldu, örgü misinalar hala en ufak bir çizik yapamadı.
O zaman ikindi namazını bekleyeyim.Gene aklıma bişi gelir. :D
Şeytan fena bi mahluk yaa . :D Nerden aklına geliyo bilmem böle şeyler :D

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
:D kamış işi zor iş . armudun sapı üzümün çöpü derken kamışsız kalmak var işin ucunda :D

Bence al beastmaster rahat edersin. İncecik, aksiyonu tatmin edici, her ava gidecek bir kamış. Antaresin yarı fiyatından az bir fiyata bulabilirsin. Renk biraz falso birtek, ona uygun makina rengi bulamadım :)

Ben de katalogtan bir kaç kamış fotosu kestim, avrupaya giden kardeşime verdim. Artık hangisinden bulursa... Heyecanla bekliyorum.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
:D kamış işi zor iş . armudun sapı üzümün çöpü derken kamışsız kalmak var işin ucunda :D

Bence al beastmaster rahat edersin. İncecik, aksiyonu tatmin edici, her ava gidecek bir kamış. Antaresin yarı fiyatından az bir fiyata bulabilirsin. Renk biraz falso birtek, ona uygun makina rengi bulamadım :)

Ben de katalogtan bir kaç kamış fotosu kestim, avrupaya giden kardeşime verdim. Artık hangisinden bulursa... Heyecanla bekliyorum.
Hangilerini kestin acaba? E artık bikaç atış yaparız:D