Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano nexave

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu kamışlar çok güzel.bogaz kalabalığında kazara biri oltası ile sizinkine vurursa hır-gür için sebeb yaratır. sanat eseri gibiler..gerci alsam beastmaster biri vursa yine aynı derecede içimiz gider sanırım....
bu arada önümüzdeki ay hollandadan biri gelecek ve 3 parçalı beastmaster BX olanı 425 cm..159 euro. kararsızım.300 tl gibi tutuyor. burada geldiginde ne kadar olur acaba 350 tl olsa getirtmeye gerek yok.lakin 450 yi bulur gibi. fikirleriniz nedir acaba??
http://www.hedefbalik.com/urun_detay.asp?pid=14918

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
tesekkurler birol..415 tl gibi gorunuyor.hollandanda bir arkadasım gelecek sanıırm ona getirtecegim zira 300 tl gibi bir fiyata geliyor.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
İçin gider tabiki, ama pahalı ekipman kullanıyorsan 2 kere dikkat edeceksin. Sağındaki solundaki atarken özellikle... Bazıları baltayla odun keser gibi kamış sallıyor :)

3 parça beastmaster getirteceksen 450 bx getirt. Parçalı shimano kamışların makina yatağından sap kısmına olan bölüm genelde teleskobik kamışlarınkine oranla uzun oluyor. Burada ne kadarı bulur bilmiyorum fakat elinde imkanın varken getirt bence.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tesekkurler birol..415 tl gibi gorunuyor.hollandanda bir arkadasım gelecek sanıırm ona getirtecegim zira 300 tl gibi bir fiyata geliyor.
Rica ederim.
300 TL süper fiyat o kamış için gerçekten. Eğer bulabilirsen 4.50 sini al derim. 4.25 parçalılar fazla güdük gibi oluyor. (ör: aerocast)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Hadi bir kıyakta ben sana yapayım İbrahim,
eğer arkadaşın TAX FREE bir dkkandan alırsa kamışı, hollandada ki havaalanından ilgili Bürodan KDVsini geri alırsın.
O zaman sana 300den de ucuza gelir.
Eğer TAX FREE değilse dükkan arkadaşına bir belge verirler, o belgeyi havaalanından polise damgalatırsa,
hollandaya geri döndüğünde kamışı aldığı dükkana evrağı geri verip,KDVyi geri alabilir...
en azından ben almanyadan bu şekilde kamış getirttim.
buradaki mantık kamış yurtdışına çıkıyorsa KDVden muaftır (uluslararası ticaret kuralı).
Tabii faturaya yazılacak ismin altına Türkiye adresi yazılırsa daha makbul olur, kamışın yurtdışına çıkartılacağı beyan edilmiş olunuyor...

AkÇ@Y

Üye
Adı
Murat Akçay
1) Power aero surf
2) Super aero technium
3) Aero cast surf

Bu 3 kamıştan birini kullanan var mı? Fiyatları aynı civarlarda seyrediyor.3 parçalı kamışın uzak atışta daha büyük avantaja sahip olduğunu düşündüğüm için bunların arasında kaldım.Bir de bunların 4.50 olanları varmı türkiye de ben baktım ama göremedim ya da gözden kaçırmışta olabilirim.Şİmdilik bunlardan birini düşünüyorum ama kararsız kaldım.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim:) Gönlüm biraz super aero techniumdan yana.

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
birol agabey tesekkurler.diğer yorumda bulunan arkadaslarada tesekkur ederim arkadasin gelis tarihi henuz belli degil.bakalım hayırlısı...sezon açılmadan gelsinde...alırsam buradan sizinle paylasirim..herkese rastgelsin..

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
1) Power aero surf
2) Super aero technium
3) Aero cast surf

Bu 3 kamıştan birini kullanan var mı? Fiyatları aynı civarlarda seyrediyor.3 parçalı kamışın uzak atışta daha büyük avantaja sahip olduğunu düşündüğüm için bunların arasında kaldım.Bir de bunların 4.50 olanları varmı türkiye de ben baktım ama göremedim ya da gözden kaçırmışta olabilirim.Şİmdilik bunlardan birini düşünüyorum ama kararsız kaldım.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim:) Gönlüm biraz super aero techniumdan yana.
Super aero technium(SAT) benim favorim. Her ne kadar kullanmamışsam da... 450 boyu burada yok hiçbirinin. Varsa da ben görmedim. Bir ara 450'lik SAT 308 euroya ispanyadaki bir dükkanda görmüştüm. Biz yetişene kadar satılmış zaten. Bir posta daha arkadaş gidecek ay sonu. İspanya Madrid de bir iki dükkan adresi buldum bakalım :)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Ben bir adet ışın kamışı istiyorum. Şöyle ağırlık ve boy sınırı olmayacak düğmeye basacan hoop 4.50 225 gr atarlı olacak, düğmeye basacan 270 20 gr ataralı olacak düğmeye basacan mavi felan olacak :D aletin toplam ağırlığı 20 gr olacak filan :D