Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano nexave

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu kamışıntek sıkıntısı gezer halkaların aradabir atış anında dönmesi.
Dönmesin diye fazlaca sıkıştırmaya çalıştığım için birini çatlattım.
O low Rider denen şeylerin bunlara olacağını sanmam. Zaten en ucu değiştirmek te bir işe yaramaz. O bütünüyle birarada işe yarayan bir sistem
O zaman çabuk hareketler ile vazgeçiyoruz ve evet bu kamışın gerçekten en büyük sorunu gezer halkaların 130 ve üstü ağırlıklarla yapılan atışlarda sağa sola dönmesi ki bu atış erimini ciddi olarak engelliyordır.
Sanırım ağır kurşunlar ile atış yapılan yerlerde, bundan sonra yanımda bir adet selobant taşıyacağım ve o gezer halkaları bu bant ile iyicene sabitleyeceğim. Bu da şimdi aklıma geldi :D

Cevat ERGİN

Aktif Üye
Adı
Cevat Ergin
O zaman çabuk hareketler ile vazgeçiyoruz ve evet bu kamışın gerçekten en büyük sorunu gezer halkaların 130 ve üstü ağırlıklarla yapılan atışlarda sağa sola dönmesi ki bu atış erimini ciddi olarak engelliyordır.
Sanırım ağır kurşunlar ile atış yapılan yerlerde, bundan sonra yanımda bir adet selobant taşıyacağım ve o gezer halkaları bu bant ile iyicene sabitleyeceğim. Bu da şimdi aklıma geldi :D

Sevgili Uluç, gezer halkaların dönmesi tamamen atış stiliyle ilgili aslında, ben 2 yıl combat kullandım onda da çift gezer vardı, hiç problem olmadı ama test için verdiğim çoğu arkadaş atışlarında gezerleri yerinden oynattı, biraz atış stilini gözlemleyip uğraşırsan bu problem olmayacaktır.Alivio ve nexave de bu sorun kısa bir uğraş ile çözümleniyor.Selamlar

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şu kamışın en ucundaki halkayı fuji low rider zımbırtılar ile mi değiştirsem diye düşünüyorum da.. acaba bir faydası olurmu atmaya çekmeye?
Fuji SIC uç fincan ile değiştirirsen atışlarda mesafe olarak farketmez ama uç fincana misina sarma problemi azalır ve en önemlisi örgü misina zarar veremez. Uzun ömürlü olur. Geçen sene bende uç fincan kırılınca dışardan getirtip takmıştım. Güzelde oldu. Ama temini zor . Ölçüyü tutturmak falan...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Havalar biraz serinlese hemen gidip atış antremanlarına başlayacam da bu sıcakta aman aman.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Aslında daha çok o yüzden istiyorum en azından misinanın en uca sarılma problemi ile daha az uğraşırız pahalı bir şeymidir acep?

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
E iyi o zaman vazgeçtik, hasbelkader elimize geçerse bakarız.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Bu kamışıntek sıkıntısı gezer halkaların aradabir atış anında dönmesi.
Dönmesin diye fazlaca sıkıştırmaya çalıştığım için birini çatlattım.
O low Rider denen şeylerin bunlara olacağını sanmam. Zaten en ucu değiştirmek te bir işe yaramaz. O bütünüyle birarada işe yarayan bir sistem
Aynı sorundan bende müzdaribim :) Biraz sentetik ip ve tırnak cilasıyla hallettim (epoxi yoktu evde). Sıkıntı yaratmıyor ama yedek parça bekliyoruz Cevat ağabey :)

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN