Shimano Surf Custom kamış hakkında görüş ve tavsiye

Daiwa saltigadada şöyle bi nokta var mag seild yağı diyelimki bitti makineyi japonyaya göndermek gerekiyor diye duydum. Yanlışım varsa düzeltin.

Iste demek ki tek sikinti yasiyan malesef ben degilmisim. Benim av arkadasim atilla kardesim de bu makinayi 4 yildir kullaniyor ama kendisi kalip ustasi el becerisi yagdir su bu eline yakisir biseyler uretir bulur 4 yil dayanabilmis sonra haliyle yusuk problemi oldu benimki 3-4 aylikken ayni zamana denk geldi japonyafan yuzuk getirttik 100tl ye ama onu da mahfettim ( o benim hatam hic yaglamamistim) sonra agah hoca diye bir ögretmenimizden shimanonhn original yagini getirittik 2 tup halinde biri gres biri ince yag. Ince yagi yuzugu cikarip her av sonrasi temizleyip yagliyorum. Gresi ise 4-5-6 ayda bir yetiyor haznesinden. Demem o ki o yagi muhakkak temin edin. Suan hicbir yerde satilmiyor malesef yag oldugu icin gumrukte sikinti oluyormus ben bisekilde elaltindan galiba agah hoca sayesinde 110tl odiyerek aldim ama atilla kardesim nasil cozuyor isi inanin bilmiyorum benim yag bitince onun metoduyla cozucem galiba

Daiwa saltigadada şöyle bi nokta var mag seild yağı diyelimki bitti makineyi japonyaya göndermek gerekiyor diye duydum. Yanlışım varsa düzeltin.
Evet dogru 5 yil sonraymis japonyaya gonderip onlar cozuyormus yag isini

Üretici firmaların Önerileri Shimano ve Daiwa da makinayı servislerimize açtırındır. (Mag seild özellikli olan makinaları)

Shimano zaten sattırırken bunu hatırlatıyor. Makinanın bakımı geldiğinde lütfen bize Gönderin diye. Yanlış Bakım yapılmasını önlemek için.

Daiwa da bu nedenle istiyor ama Türkiye disbürötürü olmadığı için servisi Türkiye'de yok.

(link)

Ben bu yağdan almıştım hala kullanıyorum memnunum, 55 tl ye almıştım biraz pahalılanmış ama 110 lira fazla gibi geldi

Evet bu yag ben biraz fazla vermisim 🙂 peki ebay dan geliyor mu? Herkangi bir sikinti olmuyor degil mi?

Hamdi abi senin yanında bu konu hakkında bana laf söylemek düşmez ama geçenlerde yaklaşık bir ay kadar önce bir şahısın yurt dışından getirdiği sw 8000 için 1700 lira istediğini gördüm

Hamdi abi senin yanında bu konu hakkında bana laf söylemek düşmez ama geçenlerde yaklaşık bir ay kadar önce bir şahısın yurt dışından getirdiği sw 8000 için 1700 lira istediğini gördüm
Herkes kendince bir fiyat isteye biliyor. Ama doğru bir tanedir. Lütfen araştırın sorun çekinmeden.

Sw 8000 derken hangi model?

Back