mehmetişbilir
Aktif Üye
- Adı
- mehmet işbilir
değerli site sakinleri ;
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun , gelelim bu gece ki avımıza her zaman olduğu gibi 23.45 civarlarındadükkanları kapattık izzet abim (alparslan07)beni bizim çarşının oradan aldı ve meraya doğru hareket ettik
oltalar tak sahte yi ayarla falan filan derken saat oldu 00.15 ben henüz ikinci atısımda balık geldi biraz çaba falan balık 5,6 metre kala sahteden kurtuldu
sonra ben yine attım 2 ,3 sefer attıktan sonra birşey geldi biraaz çektim kalamam nasıl ötüyordu anlatamam ama bir anda dibe gitti sahte ile birlikte ve takıldı ,izzet abimden yardım istedim izzet abim takılmış bu balık yok dedi ama kafa darbesi attı var bunda birşey dedi sonra mert abi aldı bu takılmış balık falan yok dedi en sonunda misina kurtuldu bir kargı ile geldi moralim çok bozulmuştu 
sonra atışlar başladı tekrar mera da resmen balıklar karnaval yapıyor izzet abim benden uzakta idi ve ben 2 sefer ardarda vuruş aldım ve izzet abimim yanına giderk abi yanıma gel dedim ve hemen geldi,bu arada soner abide dükkanı kapatıp katılmıştı aramıza izzet abime abi üşüdüysen montunu getireyim dedim oda sana zahmet dedi
ben tam gideceğim izzet abime dedimki abi ayaklarım gtmiyo dedim arkamı döndüm kalama ötmeye başladı içime doğmuştu resmen
balıkla güzel bir mücadeleye girdik daha demin ben kaybetmiştim ama bu sefer üstadım izzet abim kazandı güzel bi ekip işiyle kepçe soner abi kamera ben ve dümen izzet abim balığı aldık
videoda tahmini gram lar ettik ama eve giderken arttık 1142 gram geldi yakısıklı
umarım sıkmamışızdır üstad hiç boş dönmez oldu allah nazarlardan saklasın
not=videoda aksaklıktan dolayı en kısa zamanda yükleyeceğiz
birazda fotoğraflar

umarım yakısıklı çıkmısımdır daha önceden çok kötü çıkıyordum
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun , gelelim bu gece ki avımıza her zaman olduğu gibi 23.45 civarlarındadükkanları kapattık izzet abim (alparslan07)beni bizim çarşının oradan aldı ve meraya doğru hareket ettik
sonra atışlar başladı tekrar mera da resmen balıklar karnaval yapıyor izzet abim benden uzakta idi ve ben 2 sefer ardarda vuruş aldım ve izzet abimim yanına giderk abi yanıma gel dedim ve hemen geldi,bu arada soner abide dükkanı kapatıp katılmıştı aramıza izzet abime abi üşüdüysen montunu getireyim dedim oda sana zahmet dedi
not=videoda aksaklıktan dolayı en kısa zamanda yükleyeceğiz
birazda fotoğraflar

umarım yakısıklı çıkmısımdır daha önceden çok kötü çıkıyordum
Moderatör tarafında düzenlendi: