Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

showa devam :)

mehmetişbilir

Aktif Üye
Adı
mehmet işbilir
değerli site sakinleri ;
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun , gelelim bu gece ki avımıza her zaman olduğu gibi 23.45 civarlarındadükkanları kapattık izzet abim (alparslan07)beni bizim çarşının oradan aldı ve meraya doğru hareket ettik:) oltalar tak sahte yi ayarla falan filan derken saat oldu 00.15 ben henüz ikinci atısımda balık geldi biraz çaba falan balık 5,6 metre kala sahteden kurtuldu :( sonra ben yine attım 2 ,3 sefer attıktan sonra birşey geldi biraaz çektim kalamam nasıl ötüyordu anlatamam ama bir anda dibe gitti sahte ile birlikte ve takıldı ,izzet abimden yardım istedim izzet abim takılmış bu balık yok dedi ama kafa darbesi attı var bunda birşey dedi sonra mert abi aldı bu takılmış balık falan yok dedi en sonunda misina kurtuldu bir kargı ile geldi moralim çok bozulmuştu :(
sonra atışlar başladı tekrar mera da resmen balıklar karnaval yapıyor izzet abim benden uzakta idi ve ben 2 sefer ardarda vuruş aldım ve izzet abimim yanına giderk abi yanıma gel dedim ve hemen geldi,bu arada soner abide dükkanı kapatıp katılmıştı aramıza izzet abime abi üşüdüysen montunu getireyim dedim oda sana zahmet dedi:) ben tam gideceğim izzet abime dedimki abi ayaklarım gtmiyo dedim arkamı döndüm kalama ötmeye başladı içime doğmuştu resmen:) balıkla güzel bir mücadeleye girdik daha demin ben kaybetmiştim ama bu sefer üstadım izzet abim kazandı güzel bi ekip işiyle kepçe soner abi kamera ben ve dümen izzet abim balığı aldık:) videoda tahmini gram lar ettik ama eve giderken arttık 1142 gram geldi yakısıklı :)umarım sıkmamışızdır üstad hiç boş dönmez oldu allah nazarlardan saklasın
not=videoda aksaklıktan dolayı en kısa zamanda yükleyeceğiz
birazda fotoğraflar

umarım yakısıklı çıkmısımdır daha önceden çok kötü çıkıyordum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Güzel bir levrek

Fatih Koç

Daimi Üye
Yakışır kardeşime... tebrikler Mehmet..
Herkese selam..

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
tebrikler mehmet, devamına rastgelsin....

ahmet1833

Aktif Üye
Adı
ahmet öner
Tebrikler,daha irilerine inşallah,bizde bu hafta sonu kısmetse dubalara takılacaz,güzel kuzu haberleri geliyor,avlarınız daim olsun...